Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε ποια ατάκα την έκανε έξαλλη και έφυγε από το The 2Night Show!

Δημοσιεύθηκε 4 Οκτωβρίου, 2020

Αναστάτωση στον τηλεοπτικό τοπίο έχει προκαλέσει η αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από την εκπομπή “The 2night show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και ενώ έγινε γνωστό ότι την παρουσιάστρια την έκαναν έξαλλη οι “σφήκες” δηλαδή οι 3 κυρίες Χρύσα Κατσαρίνη, Σούπερ Κική και Φελίσια Λαπάτη κανείς ακόμα δεν ξέρει ποια ήταν η φράση που έκανε την παρουσιάστρια του Star να “βγει από τα ρούχα” της και να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Οι πρωινές εκπομπές ασχολήθηκαν αναλυτικά με το θέμα λέγοντας αρκετές εκδοχές που μπορεί να εκνεύρισαν τη Ζήνα Κουτσελίνη και να την οδήγησαν στην απόφαση να φύγει χωρίς να γίνει ποτέ η συνέντευξη στο πλατό του Γρηγόρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ζήνα πήγε στο δωμάτιο όπου την περίμεναν οι “Σφήκες” με το κεντρί τους έτοιμο… Έκατσε και ξεκίνησαν την εγγραφή… Το concept λοιπόν, ήταν οι τρεις κυρίες να κάνουν τις παρουσιάστριες και η Ζήνα που είναι χρόνια στην τηλεόραση και μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες να τις κρίνει και να αποφανθεί αν είναι καλές ή κακές. Εκνεύρισμένη και θιγμένη έφυγε απο το πλατό!

Εκείνη τη στιγμή λοιπόν η Σούπερ Κική άρχισε να βωμολοχεί και να λέει άσχημες λέξεις συνεχώς, κάτι που άρχισε να κάνει την παρουσιάστρια του Star να νιώθει πολύ άβολα. Ωστόσο η φράση που έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει ήταν αυτή που είπε η Σούπερ Κική κοιτώντας την καλεσμένη τους: “Με κούρασες, σε βαρέθηκα”!

Αυτή η φράση μετά από ένα ποτάμι… ακατάλληλων λέξεων και ύβρεων ήταν το… κερασάκι στην τούρτα για την Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία σηκώθηκε να φύγει και μάλιστα δεν ενέδωσε στις προσπάθειες ούτε του Γρηγόρη Αρναούτογλου ούτε της αρχισυντάκτριάς Νάνσυς Αντωνίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram