Αυτός είναι ο νέος Bachelor!

Δημοσιεύθηκε 15 Μαΐου, 2021

Τον αντικαταστάτη του Παναγιώτη Βασιλάκου για το "Bachelor 2" φέρεται να βρήκε ο Alpha. Ποιος είναι ο Χάρης Συντζάκης.

Προς αναζήτηση του νέου περιζήτητου εργένη για τον δεύτερο κύκλο του "Bachelor" βρίσκεται αυτή την περίοδο ο Alpha και φαίνεται πως τον βρήκε στο πρόσωπο του Χάρη Συντζάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Ευτυχείτε", ο Χάρης Συντζάκης φέρεται να είναι ο πρωταγωνιστής του "Bachelor 2" μετά τον Παναγιώτη Βασιλάκο.

Ο ίδιος είναι μοντέλο και ηθοποιός, ενώ έχει ένα καλλίγραμμο σώμα και ένα πολύ όμορφο πρόσωπο. Πρόσφατα "εισέβαλε" στη σειρά της ΕΡΤ «Η Τούρτα της μαμάς».

Ο Χάρης Συντζάκης έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη στήλη "Μαστορέματα" στην εκπομπή "Dot." και, μάλιστα, εκεί είχε αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο, ο οποίος προηγουμένως είχε τη συγκεκριμένη θέση.

Ποιος είναι ο Χάρης Συντζάκης

Ο Χάρης Συντζάκης είναι μοντέλο και ηθοποιός. Έκανε πρωταθλητισμό στο άλμα εις ύψος και υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος από το 2007 μέχρι το 2013, σε κατηγορίες μέχρι νέους και έχει βγει δύο φορές Βαλκανιονίκης, ενώ έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Το μόντελινγκ ήρθε τυχαία στη ζωή του, ενώ έχει συνεργαστεί με αρκετούς Έλληνες σχεδιαστές και έχει φωτογραφηθεί από Αμερικανούς φωτογράφους για το διεθνή τίτλο Departures για ένα editorial βασισμένο στους πίνακες του Τσαρούχη.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram