Τα 3 top μυστικά του φυσικού μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 3 Αυγούστου, 2020

Δεν είναι τόσο εύκολο, όσο το θεωρούν πολλές γυναίκες. Επιπλέον, ένα σωστό φυσικό μακιγιάζ μπορεί να είναι πιο εντυπωσιακό από οποιοδήποτε άλλο makeup look. Ο λόγος είναι γιατί αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, χωρίς να παρεμβαίνει σε αυτά.

Για να αποκτήσουμε όμως σωστό natural makeup look, χρειαζόμαστε χρόνο, προϊόντα ενυδάτωσης και καλλυντικά σε neutral αποχρώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#1. Το βασικό μυστικό για ένα επιτυχημένο φυσικό look είναι να έχουμε ενυδατωμένη την επιδερμίδα μας. Επίσης, πριν ξεκινήσουμε με τα καλλυντικά, καλό είναι να απλώσουμε και primer στο πρόσωπο και στα μάτια.

#2. Δουλεύουμε τα καλλυντικά μας-foundation, concealer, ρουζ, σκιές, κραγιόν- με τον ίδιο αργό και προσεκτικό τρόπο όπως όταν κάνουμε smokey eyes. Στο συγκεκριμένο μακιγιάζ μάλιστα, θα πρέπει να αφιερώσουμε παραπάνω χρόνο στη βάση για να τη στρώσουμε καλύτερα στο πρόσωπο και να έχουμε όσο πιο natural αποτέλεσμα γίνεται.
115997721 338355363830444 2482648388154726345 n

#3. Δεν παραλείπουμε κανένα βήμα. Ακόμη και σε ένα φυσικό μακιγιάζ πρέπει να τοποθετήσουμε σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και να κάνουμε αν θέλουμε γωνία για πιο έντονο βλέμμα. Η διαφορά είναι ότι οι αποχρώσεις είναι ανοιχτές και φυσικές.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram