Μάθε πώς θα διατηρήσεις περισσότερο το χρωματιστό τατουάζ σου

Δημοσιεύθηκε 8 Μαΐου, 2021

Κάνοντας ένα τατουάζ είναι μια απόφαση που έχεις πάρει από καιρό. Μαρκάροντας ένα σημείο του σώματός σου είναι μια διαδικασία που κρατά για πάντα.

Οι περισσότερες γυναίκες αναζητούν κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο πριν αποφασίσουν να το σχεδιάσουν μόνιμα στο σώμα τους. Συνήθως το τατουάζ έχει συμβολικό χαρακτήρα ή αποτελεί ένα σχέδιο ή μια έκφραση που τις χαρακτηρίζει ως στάση ζωής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο σχεδιασμός, το σημείο και τα χρώματα που θα επιλέξει κανείς, σίγουρα κάνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα σχέδιο που θα φαίνεται ζωντανό και έντονο για τα επόμενα χρόνια, ή που ενδεχομένως θα ξεθωριάσει με το πέρασμα των χρόνων. Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέξεις ένα πολύχρωμο σχέδιο χωρίς να ξέρεις πώς να το διατηρήσετε ζωντανό, λένε οι experts.

Ακριβώς όπως το δέρμα μας μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου, έτσι και τα τατουάζ εξασθενούν και γίνονται λιγότερο έντονα και καθορισμένα. Οι περισσότεροι άνθρωποι πληρώνουν αρκετά χρήματα για να κάνουν ένα τατουάζ για το οποίο θα βεβαιωθούν ότι θα διαρκέσει. Τα μαύρα και γκρίζα μελάνια τείνουν να διαρκούν περισσότερο και είναι πιο ανθεκτικά στο ξεθώριασμα. Κατά μέσο όρο, τα πιο σκούρα χρώματα διαρκούν περισσότερο από τα ανοικτόχρωμα.

Όσο πιο φωτεινό και πιο ζωντανό είναι το χρώμα, τόσο πιο γρήγορα θα εξασθενίσει, λένε οι ειδικοί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένοι tattoo artists προσπαθούν να αποθαρρύνουν τους πελάτες τους να κάνουν χρωματιστά τατουάζ, τα οποία τείνουν να εξασθενούν γρηγορότερα από οποιονδήποτε άλλο τύπο τατουάζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram