Υλικά
8 φέτες ψωμί για τοστ
4 φέτες γραβιέρα
4 φέτες ζαμπόν
200 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
150 γρ. σάλτσα ντομάτας
4 φέτες μπέικον
1/2 πιπεριά πράσινη
50 γρ. ντοματίνια
Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα.
Απλώνουμε στην επιφάνεια εργασίας μας 4 φέτες από το ψωμί του τοστ.
Απλώνουμε σε κάθε φέτα ψωμιού από μια φέτα τυρί και ζαμπόν, 150 γρ. από τη μοτσαρέλα και καλύπτουμε με τις άλλες 4 φέτες από το ψωμί για να έχουμε συνολικά 4 τοστ.
Κόβουμε το κάθε τοστ διαγώνια και τοποθετούμε τα κομμάτια, σε ένα ταψί με λαδόκολλα, το ένα δίπλα στο άλλο σχηματίζοντας έναν κύκλο-αστέρι. Πιέζουμε καλά με τα χέρια μας για να κολλήσουν τα υλικά.
Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του ψωμιού τη σάλτσα ντομάτας, την υπόλοιπη μοτσαρέλα, το μπέικον σε κομμάτια, τις πιπεριές σε λωρίδες, τα ντοματίνια στη μέση και ψήνουμε για 15-20 λεπτά.
Πηγή: akispetretzikis.com
Ειδοποιήσεις