Υλικά:
1 μπρόκολο σε κομματάκια.
Ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κουταλιά μπαχαρικό της επιλογής σου
2-4 κουταλιές τριμμένη παρμεζάνα
Οδηγίες:
Πλένεις και κόβεις το μπρόκολο, το στεγνώνεις και το αφήνεις σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήνεις για 15 με 20 λεπτά κι έπειτα, λιώνεις με το ποτήρι, βάζεις μπαχαρικά και αλείφεις με ελαιόλαδο και τελευταία πασπαλίζεις την παρμεζάνα. Βάζεις το μπρόκολο στο φούρνο για 10 λεπτά ακόμα.