Σκορδά: «Έπαθα σοκ. Ήρθα σε πολύ άβολη θέση με την ερώτηση του»

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουνίου, 2023

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στο Πρωινό Μας ότι δέχτηκε μια ερώτηση από δημοσιογράφο που την έφερε σε απίστευτα άβολη θέση και είχε πάθει σοκ.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέφερε: «Παλαιότερα μου είχε γίνει μια ερώτηση από έναν δημοσιογράφο και ήταν από τις πολύ λίγες στιγμές που ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Αυτός είναι ένας πολύ αξιόλογος δημοσιογράφος, αλλά με είχε φέρει σε πάρα πολύ άβολη θέση, που δύσκολα μου συμβαίνει αυτό. Εκείνο το έχω αφήσει στην άκρη, το θεωρώ μια πολύ άτυχη στιγμή. Η απάντηση που είχα δώσει τότε ήταν “να πας στη μαμά σου στο σπίτι και να της πεις ότι έκανα αυτή την ερώτηση στη Φαίη Σκορδά, να δούμε τι θα σου απαντήσει.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και συνέχισε λέγοντας στον αέρα της εκπομπής, Πρωινό Μας: «Δεν ήταν σωστή αυτή η απάντηση γιατί το πήγα επί προσωπικού. Και εκείνος έπαθε σοκ αλλά και εγώ που είδα μετά αυτό που είπα. Ξέχασα το Φαίη, ξέχασε το παρουσιάστρια, μου βγήκε το κανονικό μου. Υπάρχουν και κάποιες τέτοιες στιγμές».

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram