Ο σταρ του Netflix, Μικέλε Μορόνε, στο πλευρό της Βίκυς Καγιά στα MadWalk 2023

Δημοσιεύθηκε 2 Νοεμβρίου, 2023

Μία guest εμφάνιση στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στα MadWalk 2023, θα κάνει ο σταρ του Netflix, Μικέλε Μορόνε, στο πλευρό της Βίκυς Καγιά.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», ο πρωταγωνιστής της ταινίας «365 ημέρες» του Netflix -που μπορεί σεναριακά να μην εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για τον 33χρονο Ιταλό σταρ-, έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά για επαγγελματικούς λόγους και θα είναι guest star στα MadWalk 2023.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Μικέλε Μορόνε δεν θα κάνει τίποτα, πέρα από τα MadWalk»
«Είναι κλεισμένο, αποφασισμένο. Ήταν πολύ ξεκάθαρος στο τι έχει συνεννοηθεί. Δεν θα δώσει καθόλου συνεντεύξεις, δεν θα φωτογραφηθεί, δεν θα κάνει τίποτα πέρα από το MadWalk», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον «αέρα» της εκπομπής της σχετικά με τον Μικέλε Μορόνε, επικαλούμενη σχετικές πληροφορίες από την πηγή της.

Υπενθυμίζεται ότι τα MadWalk 2023, το ξεχωριστό fashion event που συνδυάζει τη μουσική με τη μόδα, θα λάβουν χώρα τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, για 13η χρονιά, με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, η οποία εντυπωσίασε προ ολίγων ημερών, στο μεγάλο Kick Off Party που σηματοδότησε την έναρξη της αντίστροφης μέτρησης για τη μεγάλη γιορτή μόδας και μουσικής.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram