Ο Πορίκης Ευστάθιος είναι ο σούπερ φωτογράφος γάμων και το επιβεβαιώνει και γνωστή σχεδιάστρια!  

Δημοσιεύθηκε 20 Σεπτεμβρίου, 2022

Το καλλιτεχνικό του στιλ θα σας εντυπωσιάσει καθώς διαθέτει έμπνευση, ζωντάνια και εμπειρία. Ξεφεύγει από τις κλασικές λήψεις και απογειώνει κάθε προσωπική σας στιγμή με τον πιο επαγγελματικό τρόπο.

Μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Η φωτογράφιση για αυτόν είναι κάτι παραπάνω από δουλειά. Είναι η δέσμευση κάθε εικόνας να αποτελεί ζωντανό κομμάτι αναμνήσεων από μια μέρα τόσο ξεχωριστή όσο και ιδιαίτερη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Πορίκης Ευστάθιος άλλη μια φορά απέδειξε σε όλους μας ότι η δουλειά του ξεχωρίζει! Η γνωστή, σε όλους, κι αγαπημένη σχεδιάστρια νυφικών Maria Konidi, το επιβεβαιώνει με το να επιλέξει τη φωτογραφία του Ευστάθιου για ανάρτηση στη σελίδα της. Μια σελίδα με 65.6k followers και με ένα πιστό κοινό στις δημιουργίες και στις αναρτήσεις της!

Το υλικό από έναν πρόσφατο γάμο, νυφικό του οποίου αποτέλεσε δημιουργία της Marias Konidi, έκανε τη σχεδιάστρια  να σταθεί σε αυτό που βλέπουμε όλοι μας σε κάθε του γαμήλιο album. Άρτιο επαγγελματισμό, συναισθήματα στιγμής και σωστή ανάδειξη των προϊόντων που φορά κάθε ζευγάρι! 

Με το διαχρονικό και καλλιτεχνικό αυτό κλικ ο Πορίκης Ευστάθιος καταφέρνει και κερδίζει επάξια τον τίτλο του σούπερ φωτογράφου όχι μόνο στην πόλη της Χαλκίδας αλλά οποιασδήποτε άλλης περιοχής! 

Αφήστε τον να αποτυπώσει τον γάμο σας όπως τον έχετε ονειρευτεί και δημιουργήστε  αγαπημένες αναμνήσεις που θα κρατήσετε μια ζωή!

➡️Instagram page : https://instagram.com/porikisefstathiosweddings?igshid=YmMyMTA2M2Y=

➡️https://www.porikisefstathios.com/

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram