Οι διακοπές των Χαλκίδεων αυτό το καλοκαίρι (photos)

Δημοσιεύθηκε 23 Αυγούστου, 2020

Το φετινό καλοκαίρι, πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του. Πρέπει να παραδεχτούμε όλοι ότι αυτό ήταν γεμάτο ανατροπές, δύσκολες συγκυρίες, αποστάσεις ασφαλείας, πράγματα ίσως πρωτόγνωρα για εμάς.

Παρόλα ταύτα οι δυσκολίες δε μας πτόησαν, απεναντίας, όλοι μας νιώσαμε την ανάγκη να περάσουμε μερικές όμορφες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και φυσικά οι διακοπές είναι o No 1 τρόπος για να το πετύχουμε! Τα νησιά της Ελλάδος κυριάρχησαν πάλι αφού πολλοί Χαλκιδέοι τα επέλεξαν για τις διακοπές τους αλλά δεν ήταν και λίγοι αυτοί που παρέμειναν στο δικό μας αγαπημένο νησί και τις περιοχές του, στην Εύβοια, για τις φετινές τους εμπειρίες!

Ξεκινώντας απόν τη δική μας αγαπημένη συνεργάτιδα, την Κωνσταντίνα, που επέλεξε να πάει στην Τήνο για τις καλοκαιρινές της διακοπές καταλάβαμε ότι φέτος τα ελληνικά νησιά γέμισαν λάμψη. Ιδιαίτερα χαρούμενη και εντυπωσιακή, απήλαυσε με τον καλύτερο τρόπο τον προορισμό της.

 

Συνεχίζοντας, πέσαμε πάνω στην επιλογή της Γιάννας που δεν ήταν άλλη από τη Λευκάδα. Πάνω στο βράχο και με φόντο τα καταγάλανα νερά η Γιάννα ξεχώρισε στο Πόρτο Κατσίκι. Είμαστε σίγουροι πως πέρασε υπέροχα!

Η Λυδία που μας έχει συνηθίσει στις ξεχωριστές εμφανίσεις πήγε στη Νάξο. Λίγες στιγμές χαλάρωση σε αυτό το υπέροχο νησί ήταν -μάλλον- απαραίτητες. Εμείς πάντως ζηλέψαμε πολύ!

Κρήτη! Αγαπημένος προορισμός. Αυτό σκέφτηκε και ο Νίκος και έτσι την επισκέφθηκε στις διακοπές του. Η φωτογραφία που τράβηξε στο Φοινικόδασος είναι υπέροχη. Πολύ σωστή επιλογή προορισμού και ελπίζουμε να την  ευχαριστήθηκε.

Η Πελαγία, απόν την άλλη, αποφάσισε να πάει στη Μήλο και όσοι την έχουν επισκεφθεί θα καταλάβουν πόσο καλά έκανε. Στη φωτογραφία είναι κούκλα και η ηρεμία που βγάζει αποδεικνύει πως ο προορισμός άξιζε τον κόπο.

Ο Νεκτάριος αυτό το καλοκαίρι διάλεξε τις Σποράδες και την όμορφη Σκόπελο. Σε αυτό το πανέμορφο νησί και, φυσικά, παρέα με το jet ski του δείχνει να πέρασε πολύ πολύ όμορφα.

Η Άνδρος ήταν το νησί που επέλεξε η Κατερίνα για τις καλοκαιρινές τις διακοπές και η συγκεκριμένη φωτογραφία μας μεταφέρει κατευθείαν κι εμάς στην θαλασσινή ατμόσφαιρα. Τέλειο μέρος τέλεια λήψη.

Ο Γιάννης από την άλλη ήταν ένας από αυτούς που διάλεξε την Εύβοια για μα περάσει τις στιγμές χαλάρωσης του. Ο Λιμνιώνας ήταν ο αγαπημένος του προορισμός και οι φωτογραφίες που έβγαλε δικαίωσαν την επιλογή του αυτή.

https://www.instagram.com/p/CCRZjvOBtOf/?igshid=1hh3dicr44227

Συνεχίζοντας στην όμορφη Εύβοια βρήκαμε τον Δημήτρη που η Πετάλη ήταν ο δικός του προορισμός. Μαγικές παραλίες, απίστευτα μέρη! Τέλεια επιλογή.

Για το τέλος αφήσαμε τη μια και μοναδική  Λία που φροντίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε εμφάνιση της. Αυτή, τη φορά πήγε στη Σαντορίνη και φαίνεται να έκανε πάταγο! Πάντα προσεγμένη και καλοντυμένη ξεχώρισε για ακόμη μια φορά.

 

Αυτοί ήταν μερικοί από τους ελληνικούς προορισμούς που επέλεξαν οι Χαλκιδέοι και ομολογουμένως ήταν υπέροχοι.

Ελπίζουμε αυτό το καλοκαίρι, παρά τις αντιξοότητες του, να ήταν για εσάς ένα από τα καλύτερα σας!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram