Και αυτό το καλοκαίρι #PameChalkida : 

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουλίου, 2023

Ναι η Εύβοια είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά (αν όχι το ωραιότερο!) γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Πρωτεύουσα της η Χαλκίδα, η λατρεμένη αυτή πόλη με τα τρελά νερά που όλοι αγαπάμε να ζούμε ή να επισκεπτόμαστε!

Έτσι λοιπόν και αυτό το καλοκαίρι #PameChalkida και δεν ξεχνάμε να επισκεφθούμε μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά της πόλης! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα σου τα βάλω με τυχαία σειρά γιατί, πραγματικά, δεν ξέρω ποιο είναι καλύτερο! Είναι όλα τόσο μα τόσο ιδιαίτερα και ξεχωριστά! 

ΜΠΙΣΚΟΤΟΓΛΥΚΟ (Καραμουρτζούνη 32, Χαλκίδα) :

Ένα όνομα μια ιστορία! Το πιο φημισμένο μαγαζι της πόλης και δικαίως. Ένα γλυκοπωλείο γεμάτο χειροποίητες απολαύσεις με αρώματα και γεύσεις που θα λατρέψεις! 

Απαραίτητη δοκιμή στα ομώνυμα μπισκοτόγλυκα που βγαίνουν σε διάφορες παραλλαγές, στις γκανάζ, στις τούρτες και φυσικά στο παγωτό μηχανής μιας και διαθέτει και το λατρεμένο καϊμάκι!

 
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221-026266
Facebook
Instagram


ΟΥΖΕΡΙ ΧΑΡΑ (Μακαρίου 39, Χαλκίδα) :

Δε γίνεται να έρθεις στην πόλη μας και να μην απολαύσεις ουζάκι ή τσιπουράκι με θαλασσινούς μεζέδες για συντροφιά! Στο συγκεκριμένο μέρος δε, την προσοχή θα σου τραβήξουν τα ολόφρεσκα ψάρια αλλά και τα θαλασσινά όπως χταποδάκι ψητό, καλαμάρι, γαρίδες, σουπιά και πολλά ακόμα καταπληκτικά εδέσματα.


Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221-037485
Facebook


XENIA-FOOD-COCKTAIL-CAFE (Κάστρο Χαλκίδας)

Ο απόλυτα ιδανικός προορισμός για την έξοδο σου όλες τις ώρες της ημέρας.

Μοναδική επιλογή το πρωί για να πιεις καφέ και να απολαύσεις το brunch σου, μιας και θα σε συντροφέψει η πιο ξεχωριστή θέα που… η προνομιακή του τοποθεσία στην εξασφαλίζει! Θέλεις φαγητό ή κοκτέιλ; Πλήρως ενημερωμένοι κατάλογοι που θα λατρέψεις και θα ξεχωρίσεις! 

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221-024616
Facebook
Instagram


ΠΙΑΤΟ (Εθνικής Συμφιλίωσης & Δρακοπούλου, Χαλκίδα):

Είσαι λάτρης του καλού φαγητού; Το «Πιάτο» σε καλεί! Μέσα από ένα μενού άκρως προσεγμένο που καλύπτει κάθε είδους προτίμηση, εξερεύνησε την υφή, το χρώμα και φυσικά τις υπέροχες γεύσεις των φαγητών τους. Όλα τα υλικά είναι φρέσκα και προσεκτικά επιλεγμένα από τους σεφ τους. Το σίγουρο είμαι πως θα απολαύσεις μια εξαιρετική γευστική εμπειρία.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6943180380

Facebook
Instagram


BEERAPOLIS (Αγίου Νικολάου 34, Νέα Αρτάκη)

Θα το βρεις δίπλα, ακριβώς, στη θάλασσα και θα σου προσφέρει ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι κάθε ώρα της ημέρας! Από καφέ, ροφήματα και pancakes μέχρι πρωτότυπα, δροσιστικά κοκτέιλ!Η τεράστια ποικιλία από μπίρες, τα burger τεραστίων διαστάσεων και οι λαχταριστές ποικιλίες κρεατικών θα σας συνεπάρουν.Κάθε Τρίτη, μάλιστα, θα βρείτε μεξικανικό μενού με πολλές επιλογές.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 22210 45267 

Facebook
Instagram


ΟΥΖΕΡΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ (Αγίου Νικολάου 48 / Νέα Αρτάκη)

Πρωτότυπες γεύσεις, θαλασσινές, φρέσκες επιλογές, συνταγές προσεγμένες και πάμπολλα καραφάκια με ούζο ή τσίπουρο. Ο συνδυασμός από τις μυρωδιές μπορεί να σε τρελάνει. Μύδια, γαρίδες, καλαμάρια, πολλών ειδών ψάρια και πόσες ακόμη προτάσεις που θα σε δελεάσουν να τις δοκιμάσεις όλες.Στη ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα του ο χώρος είναι προσεγμένος, η κουζίνα του γεμάτη και το προσωπικό έτοιμο να σε εξυπηρετήσει στο λεπτό.

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221-061750 

Facebook

Instagram


Ζήσε τις πιο όμορφες στιγμές στο πιο ξεχωριστό μέρος του χάρτη. Η Χαλκίδα, άλλη μια φορά, είναι πρώτη επιλογή στις εξορμήσεις μας!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram