Η Ελένη Μενεγάκη στην Κάρυστο Ευβοίας

Δημοσιεύθηκε 16 Μαΐου, 2022

Το πρώτο ταξίδι της λίγο πριν το καλοκαιράκι έκανε η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια επέλεξε να κάνει μία απόδραση στην Κάρυστο με την οικογένειά της, εκεί όπου έχουν εξοχικό και η μαμά της, η κυρία Ζέτα Μισόκαλου προτιμά να περνά το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16-05) η Ελένη επέστρεψε στο πόστο της και θέλησε να μοιραστεί τις υπέροχες στιγμές που πέρασε.

«Καλή εβδομάδα! Όσο εξακολουθεί ο καιρός να είναι γλυκός νομίζω ότι όλοι κάπως ξεμυαλιζόμαστε. Εγώ δεν έκανα μεγάλη απόδραση, μια ώρα από την Αθήνα είναι η Κάρυστος. Πραγματικά λες και ταξιδέψαμε και πήγαμε… τι να πω… Είναι αυτή η αλλαγή, αυτό που περπατάς στο λιμανάκι και σου έρχονται μυρωδιές από το ψαράκι, το χταποδάκι και όχι μόνο αυτά… αλλά και πολύ ωραίες πίτες. Ευχαριστήθηκα να τρώω πίτες!», είπε.

elenimenegaki 280860089 722018822273042 5388308627824262160 n

Η Ελένη μέσα σε όλα αυτά βούτηξε στα καταγάλανα νερά της Καρύστου και… πόζαρε με τη μαμά της, Ζέτα Μισόκαλου!
Μάλιστα, σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη και τη φωτογραφία γράφοντας:

«Αυτοκόλλητες για πάντα !
Πόσες αναμνήσεις έχω από την Καρυστο … όταν ήμουν παιδάκι εδώ ήταν οι καλοκαιρινές μας διακοπές , θαλασσα , παιχνίδι , ελευθερία και πολλά παιδιά στις παραλιες και την πλατεία ! Και την μαμα μου να με ταΐζει με τις ώρες μήπως και καταπιώ καμία μπουκιά …η μαμα μου η κυρία ΖΕΤΑ , με την τεράστια υπομονη και την πιο ζεστη αγκαλιά ! # eleni #motherdaughter #karystos #greece»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram