Ο πρίγκιπας Harry απαρνιέται το επίθετό του για χάρη της Meghan Markle;

Δημοσιεύθηκε 25 Ιουλίου, 2020

Κι εκεί που είχαμε λίγο καιρό να ακούσουμε κάτι για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry να σου ένα νέο δημοσίευμα κυκλοφορεί και θέλει τον δούκα του Sussex να αφήνει το επίθετο του για χάρη του Megxit ουσιαστικά. Σε ένα πρόσφατο τεύχος του Woman’s Day, το tabloid βρήκε περίεργο το γεγονός ότι όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle έγραψαν στα μητρώα τη νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση, «δεν υπήρχε καμία ένδειξη για το όνομα Mountbatten-Windsor, το οποίο παίρνουν οι απόγονοι της βασίλισσας και του πρίγκιπα Φίλιππου. Ένας υποτιθέμενος «εμπιστευτικός» είπε στο tabloid, «ήταν μια παράξενη κίνηση, αλλά στο μυαλό του Harry, υποθέτω πως ότι έγινε, έγινε».

Αυτό το ίδιο θέμα εμφανίστηκε σε διάφορα ταμπλόιντ σε όλο τον κόσμο, με σκοπό να δημιουργήσει περισσότερο δράμα με τον δούκα του Sussex καθώς συνεχίζει να χτίζει τη δική του ζωή εκτός της βασιλικής οικογένειας. Αλλά απλά δεν είναι ακριβές να πούμε ότι απαρνήθηκε το όνομα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ το επίσημο επώνυμο της βασιλικής οικογένειας είναι λίγο πολύ το «Windsor», καθώς είναι το House of Windsor, τα ανώτερα μέλη της οικογένειας, όπως ο πρίγκιπας William, στην πραγματικότητα δεν έχουν επώνυμα με την παραδοσιακή έννοια. Ωστόσο, όλο αυτό μπορεί να είναι λίγο πιο περίπλοκο.

Το πλήρες όνομα του γιου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle είναι Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Εάν αναρωτιέσαι, το τμήμα «Mountbatten» του ονόματος προέρχεται από την οικογένεια του πρίγκιπα Φίλιππου. Η κόρη του θείου του Archie, πρίγκιπα Edward, ονομάζεται Lady Louise Mountbatten-Windsor. Εκτός από αυτά τα δύο από τα παιδιά ή τα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ, κανένας άλλος δεν έχει το επίθετο Mountbatten-Windsor. Τα περισσότερα από τα παιδιά και τα εγγόνια της ονομάζονται με τον αντίστοιχο τίτλο τους.

Πώς ξεκίνησε όμως όλη αυτή η φήμη όπως αναφέρουν οι πληροφορίες; Όταν ο δούκας και η δούκισσα έγραψαν τη φιλανθρωπική τους οργάνωση, Archewell, ο πρίγκιπας Harry χρησιμοποίησε το όνομα πρίγκιπας Henry Charles Albert David, δούκας του Sussex. Αυτό είναι, όπως ίσως γνωρίζεις, το πλήρες όνομά του. Επειδή δεν χρησιμοποίησε το «Mountbatten-Windsor», τα tabloids πήραν την ευκαιρία να εφεύρουν μια ψεύτικη αφήγηση ότι κατά κάποιον τρόπο εγκατέλειψε την κληρονομιά και την οικογένειά του και αυτή η κατάσταση του ονόματος το απέδειξε. Στην πραγματικότητα δεν απέδειξε τίποτα επειδή ο πρίγκιπας Harry χρησιμοποίησε το πραγματικό του νόμιμο όνομα, το οποίο δεν περιλαμβάνει το επώνυμο.

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν, πως όλο αυτό είναι απλά μια φήμη και τίποτα περισσότερο, απλά και μόνο για να έχουν κάτι να ασχοληθούν με τη Meghan και τον Harry.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram