Το beauty blender είναι το απόλυτο tool μακιγιάζ

Δημοσιεύθηκε 20 Οκτωβρίου, 2021

Το μακιγιάζ για όλες μας είναι… μεγάλη υπόθεση. Ούτε μουτζουρωμένες θέλουμε να βγαίνουμε στον έξω κόσμο, ούτε και με ατελές ή κάπως περίεργο make up. Και για αυτό, άλλωστε, ψάχνουμε διαρκώς όλα τα απαραίτητα tools, ώστε να τελειοποιήσουμε το μακιγιάζ μας.

Αυτό δεν κάνεις κι εσύ; Εγώ, πάντως, από τότε που ανακάλυψα το beauty blender δεν το αφήνω σε ησυχία. Είναι το μαγικό εργαλείο που κάνει αλαβάστρινη την επιδερμίδα μου και κυρίως… στρώνει τέλεια το make up μου. Και το εμπιστεύομαι όσο τίποτα άλλο. Εσύ ακόμα να το ανακαλύψεις;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα παρακάτω πέντε tips χρήσης του beauty blender θα σου χαρίσουν super duper make up looks. Ακολούθησέ τα!

#1 Να πλένεις συχνά το σφουγγαράκι σου

Κάθε φορά που βάφεσαι ή ανανεώνεις το μακιγιάζ σου με το beauty blender, πάνω σε αυτό συγκεντρώνονται βακτήρια και μικρόβια από την επιδερμίδα σου. Αυτή η ανακύκλωση, λοιπόν, και το πήγαινε-έλα μόνο κακό στο δέρμα σου μπορεί να κάνει.

#2 Πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ βρέξε το beauty blender

Για να στρώσει τέλεια το μακιγιάζ σου, καλό είναι το beauty blender σου να είναι νωπό. Βούτηξέ το, λοιπόν, ελαφρώς σε λίγο νερό και έπειτα ξεκίνα να βάφεσαι.

#3 Ταμποναριστές κινήσεις

Μην αρχίσεις να τρίβεις το blender με το foundation στο πρόσωπό σου. Κάνε ταμποναριστές κινήσεις για να το απλώσεις στην επιδερμίδα σου.

#4 Χρησιμοποίησε σωστά τις επιφάνειές του

Για να απλώσεις make up σε όλο το πρόσωπο χρησιμοποίησε το στρογγυλό τμήμα του beauty blender. Για μικρότερες επιφάνειες στην επιδερμίδα (π.χ. concealer) χρησιμοποίησε τη μυτερή πλευρά.

#5 Η μισή ποσότητα foundation αρκεί

Αν ως τώρα άπλωνες με τα χέρια το make up στο πρόσωπο, αλλά τώρα θέλεις να χρησιμοποιήσεις beauty blender, πρέπει να είσαι προσεκτική. Θα χρειαστείς τη μισή ποσότητα foundation από αυτή που χρησιμοποιούσες πριν.

#6 Άσε το beauty blender σε αεριζόμενο χώρο

Έτσι θα αναπνέει και θα στεγνώνει, ώστε να είναι έτοιμο να το χρησιμοποιείς την επόμενη φορά.

Κάθε πότε να αντικαθιστάς το beauty blender

Το ότι έχεις ένα beauty blender στη συλλογή σου δεν σημαίνει πως με αυτό θα μείνεις για μια ζωή. Όταν αρχίσει να φθείρεται καλό είναι να το πετάξεις και να πάρεις ένα καινούριο.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram