5 συνήθειες που προκαλούν ρυτίδες!

Δημοσιεύθηκε 16 Μαΐου, 2021

Ο μεγαλύτερος φόβος για πολλές γυναίκες είναι οι ρυτίδες! Μπορεί να έχουν κι εκείνες την...γοητεία τους, αλλά δεν είναι καλό να αποκτούνται νωρίς!

Υπάρχουν μερικές συνήθειες οι οποίες δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη διατροφή ή τις καταχρήσεις!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πράγματα, που κάνεις καθημερινά και σε βλάπτουν πολύ παραπάνω από ότι φαντάζεσαι!

Καιρός, να τα μάθεις!

Κοιτάς συνέχεια το κινητό σου!

Κοιτώντας συνέχεια το κινητό σου, το πρόσωπό σου είναι συχνά κατεβασμένο! Αυτό δημιουργεί ρυτίδες, στη περιοχή του λαιμού. Οπότε, ελάττωσε την χρήση του, χρησιμοποίησε κρέμα για τον λαιμό - ένα σημείο που συχνά αμελούμε - ή τουλάχιστον όταν κρατάς το κινητό, προσπάθησε να το έχεις στο ύψος των ματιών σου!

Κοιμάσαι μπρούμυτα!

Αν η αγαπημένη σου στάση είναι να κοιμάσαι μπρούμυτα με το πρόσωπο στο μαξιλάρι τότε σίγουρα θα δημιουργήσεις ρυτίδες στο πρόσωπο! Τον πρώτο καιρό μπορεί να φεύγουν εύκολα, άλλα από ένα σημείο και μετά θα γίνουν μόνιμες! Αν δεν μπορείς να αλλάξεις στάση ύπνου, τουλάχιστον πάρε μαξιλαροθήκες από απαλό ύφασμα όπως το μετάξι!

Δεν φοράς γυαλιά ηλίου όταν πρέπει!

Σε όλες έχει τύχει. Παρόλα αυτά, όταν δεν φοράς τα γυαλιά σου δυστυχώς συνοφρυώνεις το πρόσωπό σου. Αυτό έχεις ως αποτέλεσμα τη δημιουργία ρυτίδων!

Η ζωή σου στην πόλη!

Το καυσαέριο, κάνει πολύ κακό στην επιδερμίδα. Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να ξεκινάς να χρησιμοποιείς ένα κάλο καθαριστικό προσώπου!

Κοιμάσαι αργά!

Ο οργανισμός μας, για να λειτουργήσει σωστά χρειάζεται ξεκούραση! Η έλλειψη ύπνου, αλλοιώνει και το δέρμα σου. Οπότε πρέπει κάθε μέρα να κοιμάσαι τουλάχιστον 7-8 ώρες!

Ελπίζουμε να βοηθήσαμε!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram