Τι θα περιλαμβάνει σήμερα το καρναβάλι Χαλκίδας 2023;

Δημοσιεύθηκε 26 Φεβρουαρίου, 2023

Η μέρα ξεκινάει από νωρίς σήμερα και θα είναι πραγματικά ένα ολοήμερο πάρτι

Το πρωινό της Κυριακής ξεκινά με το παιδικό μας Μασκέ Πάρτυ στις 11:30 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου, για παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση για τους μικρούς καρναβαλιστές.
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023
σε στεριά και θάλασσα
Η Κυριακή της Αποκριάς συνεχίζεται από τις 16:00 με το Καρναβάλι Χαλκίδας 2023, ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ σε στεριά και θάλασσα, που παρουσιάζει ο Χρήστος Φερεντίνος και περιλαμβάνει:
➔ Παρέλαση πεζοπόρων τμημάτων, μια μεγάλη παρέλαση με τυμπανιστές, άρματα και πλήθος Καρναβαλιστών με ευρηματικές ενδυμασίες και κατασκευές, η οποία ξεκινά από το Κόκκινο Σπίτι και καταλήγει στην παραλία Χαλκίδας.
➔ Θαλασσινή παρέλαση, από εκατοντάδες πλεούμενα και πληρώματα, σε ένα υπερθέαμα μουσικής, πυροτεχνημάτων, εφέ ήχου και φωτός και το παραδοσιακό κάψιμο του Βασιλιά Καρνάβαλου μέσα στη θάλασσα.
➔ Συναυλία στην παραλία της Χαλκίδας με τους STAVENTO και την ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, οι οποίοι έρχονται με τις επιτυχίες τους να βάλουν «φωτιά» στο φετινό Καρναβάλι Χαλκίδας.
Εδώ θα βρείτε το επίσημο βίντεο για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ 2023 σε στεριά και θάλασσα: https

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram