Κοπή πίτας του σωματείου “Ο Ξένιος Ζευς”

Δημοσιεύθηκε 20 Φεβρουαρίου, 2024

Κοπή πίτας του σωματείου “Ο Ξένιος Ζευς”

Tο Σωματείο Καταστηματαρχών Εστίασης – Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Εύβοιας, διοργανώνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα προσέλευσης 20:30 την εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, η οποία θα γίνει στο Sarok στη παραλία Χαλκίδας, με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Μαριάννα Παπαμακαρίου και τον Μιχάλη Μαραγκάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την ευγενική χορηγία του ταξιδιωτικού πρακτορείου ‘’ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ’’ και του επικεφαλή του κ. Σεπετή Χρήστου, ο τυχερός που θα πετύχει το φλουρί της Βασιλόπιτας, θα κερδίσει Ακτοπλοικά εισιτήρια μαζί με την μεταφορά στο λιμάνι της Ραφήνας, για ταξίδι 2 ατόμων σε νησί των Κυκλάδων της επιλογής του και 300 ευρώ για διανυκτέρευση σε κατάλυμα της επιλογής του, με τη χρήση του δώρου να έχει διάρκεια έως το Σεπτέμβρη του 2024!

Θα υπάρξει και λαχειοφόρος αγορά κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όπου θα κληρωθούν μια Smart TV 50”, και ένα ηλεκτρικό πατίνι (δώρα αξίας άνω των 1000 ευρώ!) και πολλά αλλά δώρα.
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΕ ΠΟΤΟ 12 ευρώ.

xenios

 

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram