ΥΛΙΚΑ
100 γρ. αρακά, κτψ.
1 αγγούρι
1 ντομάτα, μικρή
1 καρότο
1 κλ. σέλερι
1/4 ματσάκι μαϊντανό
200 γρ. βίδες, βρασμένες
2 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
150 γρ. σπιτική μαγιονέζα
αλάτι
πιπέρι
Για το σερβίρισμα
2 κ.σ. κρουτόν
μαϊντανό, ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπαγώνουμε τον αρακά σε τρεχούμενο νερό. Τον σουρώνουμε και τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Κόβουμε το αγγούρι και τη ντομάτα σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ.
Κόβουμε το καρότο σε ροδέλες, ψιλοκόβουμε το σέλερι, τον μαϊντανό και τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τις βρασμένες βίδες και τις ελιές.
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με τα κρουτόν και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.