Τι θα μαγειρέψεις σήμερα; Μακαρονοσαλάτα

Δημοσιεύθηκε 19 Ιουλίου, 2023

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. αρακά, κτψ.
1 αγγούρι
1 ντομάτα, μικρή
1 καρότο
1 κλ. σέλερι
1/4 ματσάκι μαϊντανό
200 γρ. βίδες, βρασμένες
2 κ.σ. ελιές, σε ροδέλες
150 γρ. σπιτική μαγιονέζα
αλάτι
πιπέρι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για το σερβίρισμα
2 κ.σ. κρουτόν
μαϊντανό, ψιλοκομμένο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ξεπαγώνουμε τον αρακά σε τρεχούμενο νερό. Τον σουρώνουμε και τον βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Κόβουμε το αγγούρι και τη ντομάτα σε κυβάκια και τα ρίχνουμε στο μπολ.
Κόβουμε το καρότο σε ροδέλες, ψιλοκόβουμε το σέλερι, τον μαϊντανό και τα ρίχνουμε στο μπολ μαζί με τις βρασμένες βίδες και τις ελιές.
Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Σερβίρουμε με τα κρουτόν και πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram