Τα 3 ζώδια που προτιμούν να είναι single

Δημοσιεύθηκε 11 Απριλίου, 2022

Ας παραδεχτούμε επιτέλους ότι ο έρωτας είναι υπέροχο πράγμα αλλά η single ζωή έχει αμέτρητα οφέλη. Δεν δίνεις λογαριασμό σε κανένα, βγαίνεις όποτε θέλεις χωρίς να ενημερώνεις, φλερτάρεις και ορίζεις τη ζωή σου με βάση τις δικές σου (και μόνο) ανάγκες.

Κάπως έτσι σκέφτονται μάλλον και τα 3 ζώδια που ακολουθούν. Προτιμούν τη single ζωή, δεν αναζητούν μονίμως το άλλο τους μισό και ξέρουν πώς να περνούν καλά σε κάθε περίσταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρθένος

Αν και πρόκειται για ένα ζώδιο που αγαπά τη σταθερότητα και τη μονογαμία, δεν μπαίνει εύκολα σε σχέσεις. Καταρχάς, βαριέται δύσκολα γιατί πάντα θα βρει να κάνει πράγματα. Είναι σε μία μόνιμη κίνηση, δουλεύει πολύ και πετυχαίνει στόχους. Θα κάνει σχέση μόνο αν ερωτευτεί πολύ δυνατά.

Σκορπιός

Το πιο μυστικοπαθές ζώδιο θέλει να έχει παρέες και να περνάει καλά αλλά δεν είναι ότι το έχει και ανάγκη. Θα απολαύσει εξίσου τη μοναξιά και την ηρεμία του σπιτιού του. Θέλει αρκετό χρόνο με τον εαυτό του, αναλύει με τις ώρες τους άλλους και γενικώς οργανώνει και μεθοδεύει τις επόμενες κινήσεις του. Αν δεν μπορεί ο παρτενέρ του να τον αποδεχτεί πλήρως, προτιμά να είναι single.

Υδροχόος

Ο εκκεντρικός του ζωδιακού είναι η χαρά της ζωής, ξέρει πώς να διασκεδάζει και να περιτριγυρίζεται από κόσμο και γενικώς, περνά καλά όπου και αν βρεθεί. Επειδή ο τρόπος σκέψης του είναι πολύ ιδιαίτερος και αντισυμβατικός, δύσκολα θα ταιριάξει απόλυτα με κάποιον. Επίσης, δίνει προτεραιότητα σε αυτά που είναι σημαντικά για εκείνον, όπως το να κάνει συχνά ταξίδια, και ειδικά όταν είναι μόνος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram