Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (30/7)

Δημοσιεύθηκε 30 Ιουλίου, 2020

Κριός
Δύσκολο να βρεις άκρη και να περισώσεις τη διάθεσή σου αν εμπλακείς σε «τις πταίει;» στο σπίτι. Δεν οδηγεί πουθενά πλην του να ειπωθούν τα ίδια.

Ταύρος
Το ελαφρύ ερωτικό ή το κάτι έξτρα στην τσέπη είναι αυτό που είναι. Η υπερανάλυση ή η προσπάθεια να το «κλειδώσεις» μάλλον το χαλάει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Μην παίρνεις και πάρα πολύ τοις μετρητοίς αυτά που ακούς στα ερωτικά σου, είναι καλοκαίρι κι έχει την υπερβολή και τους ενθουσιασμούς του.

Καρκίνος
Μην περιμένεις να περάσεις υπέροχα κάνοντας αγγαρείες και πράγματα που πρέπει να γίνουν, αλλά η γκρίνια θα το κάνει χειρότερο.

Λέων
Έρωτας και διασκέδαση, εκτός αν αρχίσεις τις προβολές στο μέλλον και τις ανασφάλειες και γενικά πράγματα που ουδεμία σχέση έχουν με ό,τι συμβαίνει.

Παρθένος
Οι καλές προθέσεις δεν φτάνουν για να αλλάξεις καταστάσεις ετών, ούτε τον σύντροφό σου, κι αν κάπως έτσι το σκέφτεσαι δυσκολεύεις και τα πιο απλά.

Ζυγός
Εφόσον δεν μπερδεύεις την παρέα με το επαγγελματικό σου περιβάλλον και την πεθερά με τον κολλητό σου, κάνε παιχνίδι επικοινωνιακά, το έχεις.

Σκορπιός
Μπερδεύεσαι κάπου ανάμεσα στη θεωρία και στην πράξη, ειδικά αν ψάχνεις μεγάλη ανανέωση προσωπικά κι ερωτικά, αλλά και χωρίς μεγάλες αλλαγές.

Τοξότης
Το χιούμορ και το κέφι σου ενδεχομένως να μην εκτιμηθεί ιδιαίτερα στο σπίτι ή σε κουβέντες που αφορούν χρήματα και σοβαρές υποθέσεις των σχέσεών σου.

Αιγόκερως
Έχεις ένα ταλέντο να υποτιμάς τους αστάθμητους παράγοντες ειδικά στην προσωπική σου ζωή. Υπογράμμιση: δεν εξαρτάται μόνο από σένα.

Υδροχόος
Για παρέα και χαλαρουίτα είσαι μια χαρά, αρκεί να μην επιχειρήσεις να συνδυάσεις με δουλειά και επίσης να έχεις συναίσθηση τι σε παίρνει οικονομικά.

Ιχθύες
Ειδικά στο επαγγελματικό, καλό είναι να ξέρεις πολύ καλά τι πράγματα προωθείς επειδή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πείσεις. Να μην ψάχνεσαι μετά.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram