Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (30/10)

Δημοσιεύθηκε 29 Οκτωβρίου, 2020

Κριός
Λάβε υπόψη σου σοβαρά αυτά που προέρχονται από το αφεντικό σου, όπως και εν γένει από όποιο άτομο έχει λόγο στο τι και πως το κάνεις. Είναι καθοριστικά.

Ταύρος
Δεν έχει ιδιαίτερη ουσία να αγχώνεσαι για όσα εκ των πραγμάτων δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί αμελείς πράγματα τα οποία μπορείς να βελτιώσεις άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Επειδή οι οικονομικές και συναισθηματικές σου δυνατότητες μάλλον περιορίζουν, σκέψου για λύσεις που βρίσκονται έξω από τα γνωστά σου όρια.

Καρκίνος
Αν θέλεις την υποστήριξη του συντρόφου ή των συνεργατών σου χρειάζεται να είσαι έτοιμος να παραβιάσεις τις διαχωριστικές γραμμές που έχεις θέσει.

Λέων
Αν ο τρόπος που κάνεις τα πράγματα στη δουλειά, για την υγεία και στη ρουτίνα σου πλέον σε κρατά πίσω, ίσως να χρειάζεται να διευρύνεις την οπτική σου.

Παρθένος
Οι κανόνες και η υπευθυνότητα είναι σημαντικότατα απέναντι σε παιδιά και σύντροφο, όμως αν σε απομακρύνουν πια, μάλλον θέλουν αναθεώρηση.

Ζυγός
Αν θυμάσαι κάποια φορά που η ανακατωσούρα των συγγενών βοήθησε τη σχέση σου, άφησέ τους να ανακατεύονται, ειδάλλως δώσε καμιά πόρτα.

Σκορπιός
Δεν αρκεί μόνο να είσαι και να κάνεις πρέπει και να φαίνεσαι και να το λες. Μην είσαι ταπεινό χαμομηλάκι στην δουλειά και την καθημερινότητά σου.

Τοξότης
Κάτι φαντεζί έρωτες και συναρπαστικές δουλειές κι ασχολίες που λιγουρεύεσαι δεν πάνε πακέτο με νοοτροπία τύπου κι η πίτα ολόκληρη κι ο σκύλος χορτάτος.

Αιγόκερως
Οι θεωρίες «δώσε το παράδειγμα» για την αλλαγή που θέλεις δεν είναι θεωρίες. Είναι η μόνη ελπίδα αν θέλεις να δεις αλλαγές στο σπίτι και την οικογένειά σου.

Υδροχόος
Αν λαχταράς καινούργιο κόσμο, κουβέντες και ιδέες, χρειάζεται να φύγεις από τον φόβο και από την εσφαλμένη ευθύνη απέναντι σ’ ό,τι σε περιορίζει.

Ιχθύες
Μάλλον χρειάζεσαι αλλαγή σχεδίου για να δεις άσπρη μέρα οικονομικά και συναισθηματικά, επειδή ο τρόπος που έχεις κινηθείς ως τώρα είναι μέτριος.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram