Πώς θα ξεσκαρτάρεις και θα οργανώσεις το νεσεσέρ σε χρόνο dt

Δημοσιεύθηκε 17 Αυγούστου, 2023

«Είμαι πτώμα», «δεν προλαβαίνω σήμερα», «άσ’ το, θα το κάνω αύριο»… Πόσες φορές έχεις πει όλα τα παραπάνω στον εαυτό σου όταν σκέφτηκες ότι ήρθε η ώρα να κάνεις ξεσκαρτάρισμα στο νεσεσέρ; Η απάντηση είναι απλή: πάρα πολλές. Και δεν είναι περίεργο… Βλέπεις, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι κοινωνικές υποχρεώσεις, οι μετακινήσεις μάς κάνουν συχνά να αμελούμε ορισμένα πράγματα. Και η οργάνωση του νεσεσέρ είναι ένα από αυτά.

Πραγματικά, όμως, το να βάλεις σε τάξη τα καλλυντικά σου είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, ούτε πολύς χρόνος. Αρκεί να ακολουθήσεις τα παρακάτω μυστικά για να κάνεις ένα σωστό spring clean στα προϊόντα μακιγιάζ και skincare.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σκέψου πόσο καιρό έχεις το κάθε προϊόν

Αν έχεις μαζέψει μάσκαρα, κραγιόν ή κάθε είδους καλλυντικό στο νεσεσέρ σου και πραγματικά δεν θυμάσαι από πότε τα έχεις, ήρθε η ώρα να τα ξεφορτωθείς. Ειδικά αν έχουν περίεργη μυρωδιά. Όχι τίποτα άλλο… αλλά είναι πιθανό να δημιουργήσουν κοκκινίλα ή ερεθισμό στην επιδερμίδα σου.

Πότε χρησιμοποίησες τελευταία φορά το κάθε προϊόν;

Αν δεν θυμάσαι πότε χρησιμοποίησες τελευταία φορά εκείνο το bronzer που σου έκανε δώρο η μαμά σου ή εκείνο το lash serum που βρήκες στον πάτο του νεσεσέρ, ήρθε η ώρα να τα αποχωριστείς. Αφού δεν τα χρησιμοποιείς μέχρι τώρα, δεν πρόκειται ούτε στο μέλλον να τα χρησιμοποιήσεις.

Δώρισε items που ξέρεις ότι δεν θα χρησιμοποιήσεις

Αν έχεις 5 ρουζ στη συλλογή σου, αν η κολλητή σου σου φέρνει μονίμως δώρο καλλυντικά, σίγουρα θα έχει μαζευτεί μια στοίβα στο νεσεσέρ σου. Απαλλάξου από αυτή και ό,τι πιστεύεις ότι δεν θα χρειαστείς κάνε το δώρο. Είτε στη μητέρα σου, είτε στην αδελφή σου, είτε σε μια γυναίκα που ξέρεις ότι πραγματικά θα το χρησιμοποιήσει.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram