Οι Kardashians επιστρέφουν! Το πρώτο τρέιλερ από το Hulu

Δημοσιεύθηκε 3 Ιανουαρίου, 2022

Kim, Kourtney, Khloe και οι αδερφές Jenner ετοιμάζουν το τηλεοπτικό τους comeback το οποίο αναμένεται να κάνει αίσθηση.

Μπορεί το reality «Keeping Up With the Kardashians» να τελείωσε μετά από 20 απολαυστικές σεζόν, ωστόσο οι αδερφές Kardashian συνεχίζουν να απασχολούν τον Τύπο με κάθε τους κίνηση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ήταν 14 Οκτωβρίου 2007 όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά από το E! Entertainment το reality «Keeping Up With The Kardashians», το οποίο θα έκανε επανάσταση στην Αμερικανική τηλεόραση. Η διάσημη οικογένεια θα επιστρέψει στους δέκτες μας μέσα από ένα νέο reality, το οποίο συζητιέται έντονα μετά την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ. 

Tο KUWTK αποτέλεσε ιδέα του παραγωγού Ryan Seacrest και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 11 Ιουνίου 2021, με τους εκατομμύρια fans να αδυνατούν να πιστέψουν ότι παρακολούθησαν το τέλος του αγαπημένου τους reality.

Δεν άντεξαν τελικά για πολύ οι Kardashians μακριά από τις κάμερες, με το νέο τους reality να κάνει πρεμιέρα σύντομα. Ενωμένες και ανανεωμένες, φόρεσαν τα αγαπημένα τους neutral ρούχα και ευχήθηκαν «Καλή χρονιά» στο πρώτο τρέιλερ που ανέβηκε στο επίσημο κανάλι του Hulu στο Youtube.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram