Επιμελητήριο Ευβοίας: Δωρεάν σεμινάριο για την προώθηση επιχειρήσεων μέσω internet

Δημοσιεύθηκε 21 Φεβρουαρίου, 2024

Επιμελητήριο Εύβοιας: Δωρεάν σεμινάριο για την προώθηση επιχειρήσεων μέσω internet

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΓΣΕΒΕΕ – ΚΔΒΜ διοργανώνει εκπαιδευτικό πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με τίτλο: «Προώθηση επιχείρησης μέσω διαδικτύου και κοινωνικών δικτυών».Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να δώσει πρακτική τεχνογνωσία στους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική προώθηση της επιχείρησή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Θεματολογία του σεμιναρίου είναι η ακόλουθη:

-Μάρκετινγκ με τη χρήση μέσων κοινωνικής δικτύωσης
-Μάρκετινγκ με τη χρήση ηλεκτρονικού μηνύματος
-Δημιουργία αποτελεσματικής ιστοσελίδας
-Διαφημίσεις μέσω προγραμματισμού
-Βελτιστοποίηση μηχανισμών αναζήτησης
-Έλεγχος αναλυτικών στοιχείων

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι διάρκειας δέκα (10) ωρών και θα διεξαχθεί σε δύο (2) ημέρες, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024 και Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες απογευματινές (ώρα έναρξης σεμιναρίου 16:00μμ).

Για τη συμμετοχή δεν απαιτείται η φυσική παρουσία καθώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα υλοποιείται με την μέθοδο της σύγχρονης τηλεκατάρτισης μέσω εφαρμογής τηλεδιάσκεψης (zoom) και αρκεί η χρήση υπολογιστή,  κινητού (smart phone), ή Tablet.

Οι συμμετέχοντες μετά τη παρακολούθηση του  προγράμματος θα λάβουν από το ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ «Βεβαίωση Παρακολούθησης Σεμιναρίου Επαγγελματικής Κατάρτισης» και εκπαιδευτικές σημειώσεις.
Το κόστος συμμετοχής των σεμιναρίων καλύπτεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας στο οποίο και θα απευθύνεται ο κάθε ενδιαφερόμενος για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Για την συμμετοχή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (τηλ. 2221023510 & 22885, (εσωτ. 7), email: anagnos@eviachamber.gr).

digital marketing

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram