Χωρίς αυτά τα τρία πράγματα η βασίλισσα Ελισάβετ δεν ταξιδεύει ποτέ

Δημοσιεύθηκε 31 Ιανουαρίου, 2021

Ως η πιο πολυταξιδεμένη μονάρχης στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου, η βασίλισσα Ελισάβετ Β‘ έχει δημιουργήσει τη δική της λίστα με εύχρηστα αντικείμενα και πράγματα που δεν αφήνει ποτέ πίσω στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, όταν είναι να ταξιδέψει μακριά από αυτό. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά και την επόμενη φορά που θα ταξιδέψετε, κορονοϊού επιτρέποντος, ανάλογα με τον προορισμό φροντίστε κι εσείς να τα έχετε μαζί σας.

Χαρτί υγείας
Οι οικοδεσπότες της βασίλισσας Ελισάβετ δεν χρειάζεται να ανησυχούν αν το μονόφυλλο χαρτί υγείας τους είναι κατάλληλο για μια βασίλισσα, καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ φέρνει το δικό της. Μια δημοσιογράφος που πέρασε 20 χρόνια καλύπτοντας βασιλικά ταξίδια, σύμφωνα με το Reader’s Digest αποκαλύπτει ότι η Αυτής Μεγαλειότης φέρνει πάντα το δικό της προσωπικό χαρτί υγείας, σφραγισμένο με αυτοκόλλητα που επιτρέπεται μόνο στην ίδια και τον Πρίγκιπα Φίλιππο να ανοίξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αίμα
Η Βασίλισσα Ελισάβετ ταξιδεύει πάντα με τον προσωπικό της γιατρό, ο οποίος πάντα έχει μαζί του απινιδωτή καθώς και άλλα φάρμακα και θεραπείες έκτακτης ανάγκης. Μάλιστα, σε χώρες όπου οι αιμοδοσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες, ο γιατρός της βασίλισσας φέρνει ακόμη και αίμα που ταιριάζει με εκείνο της βασίλισσας Ελισάβετ και τον τύπο αίματος του πρίγκιπα Φίλιππου.

Μαύρο ταγέρ
Όχι, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν προσπαθεί να φαίνεται κομψή με ένα ολόμαυρο σύνολο. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας λόγος που φοράει ρούχα νέον όλη την ώρα. Αλλά ανάμεσα στα πολύχρωμα ρούχα της, φροντίζει πάντα να συσκευάζει ένα μαύρο ταγιέρ σε περίπτωση τραγωδίας. Η Αυτής Μεγαλειότης ήταν σε βασιλική περιοδεία στην Κένυα όταν ο πατέρας της πέθανε, χωρίς η ίδια να έχει συσκευάσει προηγουμένως την αντίστοιχη ενδυμασία, οπότε έπρεπε να περιμένει στη Βρετανία στο αεροπλάνο μέχρι να της παραδοθεί το κατάλληλο μαύρο φόρεμα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram