Ξέχνα τον κανόνα του τριγώνου: Το νέο trick για τέλεια εφαρμογή του concealer

Δημοσιεύθηκε 24 Ιουλίου, 2022

Το πιο διαδεδομένο trick για σωστή εφαρμογή του concealer είναι το «ανάποδο τρίγωνο». Θα έχεις ακούσει και δει κι εσύ πολλές φορές make up experts να λένε και να δείχνουν σε βίντεο ότι πρέπει να σχηματίσεις ένα ανάποδο τρίγωνο κάτω από τα μάτια με concealer, να το γεμίσεις κι έπειτα να το απλώσεις με σφουγγαράκι καλά για κάλυψη των μαύρων κύκλων. Ίσως να το έχεις δοκιμάσει κιόλας.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα αποδοτικό trick, στο οποίο όμως αν δεν προσέξεις κι αν δεν απλώσεις σωστά το concealer ίσως να μοιάζεις… στοκαρισμένη. Πώς θα το αποφύγεις αυτό; Δοκιμάζοντας ένα πολύ καινούριο και πολύ πιο απλό – και με πολύ λιγότερη ποσότητα concealer- hack.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το concealer hack με τις γραμμές
Το νέο concealer hack που κυκλοφορεί στα social media σού λέει τα εξής: Δημιούργησε γραμμές με το concealer για λαμπερό και ξεκούραστο βλέμμα. Όχι γραμμές, όμως, μόνο γύρω από τα μάτια.

Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να τραβήξεις μια γραμμή με το concealer στην εξωτερική γωνία του ματιού στο κάτω βλέφαρο, αλλά και στην εσωτερική γωνία. Συνεχίζεις με μια γραμμή διαγώνια στα ζυγωματικά που να ξεκινά από τη μύτη και μία άλλη διαγώνια που να ξεκινά από το στόμα και να καταλήγει στο αυτί. Έπειτα, και αφού έχεις ολοκληρώσει με τις γραμμές, κάνεις καλό blending με σφουγγαράκι για να φωτιστεί όλο το πρόσωπο και, βέβαια, το βλέμμα σου. Πάτα το play στο Instagram βίντεο για να καταλάβεις ακριβώς τη διαδικασία.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram