Καρύδη - Αθερίδης: Το εξοχικό τους στην Αίγινα είναι επίγειος «παράδεισος»

Δημοσιεύθηκε 2 Αυγούστου, 2022

Πόσα ζευγάρια διασήμων σού έρχονται στο μυαλό που είναι τόσο αγαπημένα από τον κόσμο όσο η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης; Οι δύο ηθοποιοί αποπνέουν τον αέρα του ζευγαριού που είναι πολύ cool και που έχει άνεση ο ένας με τον άλλον, γι’ αυτό και πολλοί τούς κατατάσσουν στην κατηγορία των couple goals.

Ένα από τα θέματα που έχουν συζητηθεί ανά διαστήματα, ωστόσο, είναι το σπίτι του ζευγαριού στην Αίγινα, ένα υπέροχο κτίσμα που αποτελεί έναν επίγειο «παράδεισο» για όποιον θέλει να ξεκουραστεί με θέα το μπλε της θάλασσας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη στην Αίγινα

Το σαλόνι του σπιτιού είναι μεγάλο και ευρύχωρο με ξύλινο πάτωμα και μεγάλα και αναπαυτικά πουφ, ώστε να μπορούν να κάθονται στο σημείο που τους βολεύει μπροστά στην τηλεόραση.

smaragda karudi spiti aigina4

Η μεγάλη μπαλκονόπορτα του σπιτιού έχει μία υπέροχη θέα στη θάλασσα αναδεικνύοντας, παράλληλα, λεπτομέρειες του εξωτερικού. Για παράδειγμα, η βεράντα είναι πετρόχτιστη και πλαισιώνει μία ξύλινη τραπεζαρία. Στη μία της άκρη, υπάρχουν δύο ξαπλωτές καρέκλες όπου κάθεται το ζευγάρι και απολαμβάνει τη θέα. Ειδικά το σούρουπο, πρέπει να είναι φανταστικά!

smaragda karudi spiti aigina3

Σε άλλο μέρος του σπιτιού υπάρχει μία αιώρα, όπου το πιο πιθανό είναι ότι η 52χρονη ηθοποιός απολαμβάνει τη μεσημεριανή της σιέστα.

smaragda karudi spiti aigina8

Η Καρύδη έχει τραβήξει φωτογραφία και το εξωτερικό του σπιτιού, με τέτοιον τρόπο που είναι σε πρώτο πλάνο η πετρόχτιστη κατασκευή του.

gfhjy

Και, κάπως έτσι, η Καρύδη και ο Αθερίδης περνούν ξέγνοιαστα τις μέρες τους στο δικό τους ησυχαστήριο με γείτονα τη θάλασσα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram