Η αποκάλυψη της Μαρίας Μαρκέζη για τη μάχη της με τα ναρκωτικά

Δημοσιεύθηκε 16 Ιουνίου, 2020

Καλεσμένες στο «Dot.» ήταν το Σάββατο η Μαρία Μαρκέζη μαζί με την κόρη της, Κιάρα. Η μητέρα της πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» δε δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων στις δυσκολίες που πέρασε και τη μάχη που έδωσε προκειμένου να καταφέρει να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

«Όταν κάνεις χρήση είναι σοβαρό το πρόβλημα. Πήγα σε κάποιες ομάδες ψυχολογικής υποστήριξης στις οποίες με πήγε και με βοήθησε ο Βασίλης Ζούλιας. Δεν έφτασα στον πάτο αλλά τον είδα να έρχεται. Υπάρχει μια διαφορά γιατί πάντα ήμουν λίγο πιο έτοιμη για ότι έρχεται. Γιατί όταν μεγαλώνεις μόνη και ζεις στα βαθιά έχεις μια άλλη διαίσθηση» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Μαρία Μαρκέζη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Πήγα εκεί για να κάνω τη χάρη στο Ζούλια. Με είχε ζαλίσει, με είχε τρελάνει οπότε έλεγα πως δεν γίνεται διαφορετικά. Μπήκα μέσα σε αυτό, λοιπόν, νομίζοντας πως δεν έχω καμιά δουλειά εκεί γιατί ήμουν χάι. Ότι ήμουν πιο ισχυρή…. Βοηθήθηκα πάρα πολύ, πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με μοναξιά και χωρίς κανέναν φίλο δίπλα μου γιατί ξαφνικά εξαφανίστηκαν όλοι» συμπλήρωσε.

 

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram