Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (29/1)

Δημοσιεύθηκε 29 Ιανουαρίου, 2023

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή την Κυριακή είναι αρκετά πιο τονισμένες οι ευαισθησίες αλλά και οι ανασφάλειές σου! Ασχολείσαι πολύ περισσότερο με υποθέσεις που σχετίζονται με το χρήμα αλλά και τα αισθηματικά. Αυτή την ημέρα δεν θα νιώσεις ότι υπάρχει σταθερότητα στους παραπάνω τομείς και θα είσαι με ανησυχίες ενώ δεν αποκλείεται να υπερβάλεις και να είσαι με ένταση, επειδή κάποια πράγματα δεν θα εξελίσσονται με τον ρυθμό που εσύ θα θελες. Περιόρισε τις συναισθηματικές και τις οικονομικές σπατάλες και προσπάθησε να αποφύγεις τις λεκτικές αντιπαραθέσεις γιατί μπορεί να πεις λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις. 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα καλείσαι να δεις πιο ώριμα και σοβαρά την πορεία της σχέσης, όμως γίνεται μέσα σου μία μάχη ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα που δεν σε βοηθά να μπορείς να δεις κάποιες καταστάσεις απόλυτα σωστά! Ο Δίας από το ζώδιο σου σε βοηθά να ξεδιαλύνεις τα ερωτικά και να σταθείς τυχερός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου μπαίνουν σχέδια στα σκαριά που θα μπορούν να έχουν απόλυτη επιτυχία! Μην βιάζεσαι να κρίνεις καταστάσεις και μην βυθίζεσαι στην ανασφάλεια!

Ταύρος♉

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σου και από το ξεκίνημα της ημέρας είναι λογικό να αισθάνεσαι έντονα την ανάγκη να εξωτερικεύσεις όλα σου τα συναισθήματα και να βρεθείς κοντά στους ανθρώπους που αγαπάς! Η μέρα σου είναι γεμάτη από συγκινήσεις αλλά και ευαισθησίες! Οι εναλλαγές στην διάθεσή σου μπορεί συχνά να κουράσουν τόσο εσένα όσο και τους ανθρώπους με τους οποίους θα έρθεις σε επαφή! Το ζώδιο σου σήμερα ευνοείται για ρομαντικές συναντήσεις, ευχάριστο χρόνο με τα παιδιά, διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων αλλά και κατανόηση των συναισθημάτων τόσο των δικών σου, όσο και των οικείων προσώπων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις ανανέωση στα αισθηματικά σου και νιώθεις ότι έχεις κουραστεί από τα ίδια και τα ίδια … Μην προσπαθείς μόνιμα να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, κράτησε κάποιες αποστάσεις και θα δεις ότι αυτό που θέλεις, θα τρέξει για να σε βρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σχέδια, συζητήσεις και επαφές που θα κάνεις αυτή την ημέρα θα μπορέσουν να σου ανοίξουν μία σημαντική επαγγελματική ευκαιρία. Στα οικονομικά ησυχάζεις από προβληματισμούς!

Δίδυμοι♊

Γενικά

Σήμερα Κυριακή αγαπητέ μου Δίδυμε, η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, κάνει την διάθεσή σου αρκετά ευμετάβλητη και εσωστρεφή! Έχεις την ανάγκη να αφοσιωθείς στις εντελώς προσωπικές σου υποθέσεις και να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου! Μεγάλο ενδιαφέρον σήμερα παρουσιάζει ο τομέας της εργασίας σου, όπου και θα θελήσεις να αφοσιωθείς σε όλες τις εκκρεμότητές σου, προκειμένου να απαλλαγείς από άγχη, πιέσεις και δεσμεύσεις που σε εξαντλούν! Εκτός από τον τομέα της εργασίας, τον οποίο και μπορείς να βάλεις σε τάξη, το ζώδιο σου σήμερα ευνοείται και στην περισυλλογή, τον απολογισμό, αλλά και την πνευματική αναζήτηση. Οι ευαισθησίες σου θα είναι τονισμένες, ενώ το αίσθημα της συμπόνιας και της κατανόησης θα σε κάνει να παραδεχθείς λάθη! 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα μπορείς να λύσεις προβλήματα και διαφωνίες στην αισθηματική σου ζωή, μπαίνοντας στην θέση του άλλου και κατανοώντας πράγματα τα οποία άλλοτε δεν ήθελες να δεις ή και να παραδεχθείς. Αν δεν έχεις σχέση είναι μία καλή μέρα για απολογισμό και ψυχική ενδυνάμωση, αυτό θα σε βοηθήσει για να κάνεις στην συνέχεια την καλύτερη ερωτική επιλογή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις περάσει αρκετό άγχος για τα επαγγελματικά , όμως τώρα στο κλείσιμο της εβδομάδας έχεις την ευκαιρία να προγραμματίσεις κάποια πράγματα, να απαλλαγείς από έννοιες επαγγελματικές και να συγκροτηθείς! Στα οικονομικά είσαι σε μία σταθερή περίοδο!

Καρκίνος♋

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή εσύ θα έχεις έχεις την συναισθηματική ανάγκη να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που αγαπάς. Η μέρα σου έχει καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα, αυτό σημαίνει ότι θα θελήσεις να βρεθείς κοντά σε ανθρώπους που σε συνδέουν κοινά ιδανικά, ή αμοιβαία συναισθήματα. Επιπλέον με την Σελήνη από αυτή τη θέση, μπορείς να έχεις εξελίξεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στην εκπλήρωση μίας συναισθηματικής σου προσδοκίας. Συναντήσεις με φίλους, δικτύωση και γνωριμίες είναι τα «ατού» αυτής της ημέρας. Η χαρά, η ανυπομονησία αλλά και το αίσθημα να μοιραστείς σκέψεις και συναισθήματα με φιλικά σου πρόσωπα, θα σε κάνουν αυτή την ημέρα να είσαι το επίκεντρο κάθε παρέας αλλά και κάθε συζήτησης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση η μέρα είναι κατάλληλη για να βρεθείς εσύ και το ταίρι σου με φιλικά πρόσωπα και να διασκεδάσετε, αυτό θα βοηθήσει να τονωθεί και η μεταξύ σας σχέση. Αν είσαι ελεύθερος πες ναι σε προτάσεις φίλων , ο έρωτας καραδοκεί μέσα από το κοινωνικό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λαμβάνεις την στήριξη και τον θαυμασμό και υπάρχουν άνθρωποι που αποτελούν τους συμμάχους σου και σου στέκονται σημαντικά, αυτό σου δίνει σήμερα ικανοποίηση! Στα οικονομικά είσαι σε μεταβατικό στάδιο και δεν λείπει το στρες.

Λέων♌

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή πιέζεσαι, ζορίζεσαι, αγχώνεσαι και προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τους βασικούς τομείς της ζωής σου! Το κύριο μέλημα του ζωδίου σου για σήμερα είναι η καριέρα, η καταξίωση, το μέλλον σου , η πορεία μίας σταθερής σχέσης. Αυτοί είναι ακριβώς και οι τομείς που θα κεντρίσουν έντονα το ενδιαφέρον σου και που θα σε κάνουν κάποιες στιγμές να νιώσεις συναισθηματική ένταση ή και προσωρινή απογοήτευση! Προσπάθησε να αποφύγεις τους παρορμητικούς καβγάδες με άτομα του εργασιακού σου περιβάλλοντος ή και με τον / την σύντροφο. Αυτό που πρέπει σήμερα να θυμάσαι, είναι ότι δεν μπορούν όλοι οι άνθρωποι που σε περιβάλλον να σκέφτονται, να ενεργούν, να πιστεύουν και να θέλουν ακριβώς το ίδιο με εσένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στην προσπάθειά σου να προβάλεις τα θέλω σου, να περάσει το δικό σου αλλά και από τον φόβο σου να μην περάσεις τα ίδια, γίνεσαι αρκετά αυστηρός και απόλυτος στα αισθηματικά σου σήμερα. Αν είσαι σε σχέση η μέρα θα ξεκινήσει άγαρμπα και με καβγαδάκια, αν δεν έχεις σχέση θα πρέπει να κάνεις κάποιες εκπτώσεις στα αυστηρά και υπερβολικά σου «θέλω»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σου και τα επαγγελματικά σου θα έχουν την πρόοδο και την ανάπτυξη που θέλεις, όμως προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην πιέσεις τώρα τις καταστάσεις. Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση!

Παρθένος♍

Γενικά

Παρθένε μου, για σήμερα Κυριακή έχεις κάθε ευκαιρία να εξωτερικεύσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου ενώ σου δίνετε το κίνητρο να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να έχεις εξέλιξη και επέκταση σε βασικούς τομείς της ζωής σου! Το συναίσθημα και η λογική θα βρίσκονται σε πλήρη ισορροπία, με αποτέλεσμα σήμερα να έχεις την ικανότητα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για τα προσωπικά σου θέματα. Η μέρα σε ευνοεί να ασχοληθείς με τομείς που αφορούν την φιλοσοφία, την επέκταση γνώσης, τα ταξίδια, τις επικοινωνίες με άτομα που λείπουν μακριά. Επιπλέον, το ένστικτό σου κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας θα είναι αρκετά ισχυρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Βλέποντας κάποιες καταστάσεις πιο αισιόδοξα, αντιλαμβάνεσαι ότι η σχέση σου αρχίζει να ξεφεύγει από τα εμπόδια και την αδιαλλαξία που υπήρχε το περασμένο διάστημα! Αν δεν έχεις σχέση, φαίνεται ότι σήμερα καλοπερνάς και δεν σου καίγεται καρφάκι αν είσαι σε περίοδο ελευθερίας, απεναντίας υπάρχουν και φλερτ.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα η μέρα σε προδιαθέτει να εμπλουτίσεις λίγο παραπάνω τις γνώσεις σου στον επαγγελματικό σου κλάδο! Μία έρευνα ή αναζήτηση θα σε βοηθήσει στην πρόοδο της εργασίας σου! Στα οικονομικά υπάρχει στρες, αλλά καταφέρνεις και βρίσκεις τις ισορροπίες σου!

Ζυγός♎

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στον Ταύρο και περιορίζει την αισιοδοξία και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου! Θα θέλεις να υπερβάλεις στην διατροφή, στην σπατάλη χρήματων αλλά γενικά και σε όλες τις καθημερινές σου δραστηριότητες. Οι απαιτήσεις του προγράμματός σου θα είναι αυξημένες και συχνά μπορεί να εξαντλήσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν! Προσπάθησε να καταπολεμήσεις τα αρνητικά συναισθήματα, την ζήλια, την εμμονή, την ανασφάλεια αλλά και τις αρνητικές σκέψεις. Βάλε φρένο στις παρορμήσεις σου και προσπάθησε να διαχειριστείς πιο έξυπνα τόσο τα ζητούμενα της καρδιάς όσο τις υποθέσεις που αφορούν τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η μέρα είναι ακατάλληλη για να θέσεις επί τάπητος σοβαρά ζητήματα και να επιμείνεις για απαντήσεις από το ταίρι σου! Η σχέση σου έχει περισσότερη ανάγκη από χαλαρές όμορφες στιγμές, σε αυτές να επικεντρωθείς. Αν δεν έχεις σχέση, προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και να μην πιέζεσαι γιατί ο Δίας από τον Κριό είναι βέβαιο ότι … δεν θα σε αφήσει στο ράφι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι αρκετά ανήσυχος σήμερα, είτε γιατί βιώνεις ανταγωνισμό, είτε επειδή υπάρχουν πολλά που έχουν μαζευτεί και έχεις την έννοια σου ότι πρέπει να βγάλεις εις πέρας. Στα οικονομικά η εγκράτεια θα σε βοηθήσει να σώσεις την κατάσταση!

Σκορπιός♏

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, τον Ταύρο! Σήμερα θα λειτουργείς πιο τρυφερά, συναισθηματικά και δοτικά απέναντι σε όλες τις σχέσεις σου! Η ημέρα είναι ιδανική για να έρθεις πιο κοντά με συνεργάτες και να προγραμματίσετε ομαδικά ένα πλάνο επαγγελματικής δράσης. Εύνοια δέχεσαι και για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, αρκεί να μελετήσεις προσεχτικά όλα τα δεδομένα! Στον αισθηματικό τομέα, τα νέα είναι ευχάριστα .... Με την Σελήνη από τον Ταύρο μπορείς να περάσεις όμορφες και ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σου, ενώ αν δεν έχεις σχέση, μπορείς να βγεις από το «καβούκι» σου και να φλερτάρεις με τον στόχο μίας νέας γνωριμίας. 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφός σου φαίνεται ότι κατανοεί τις ανάγκες σου και προσπαθεί σήμερα να σε ξεσηκώσει και να σε ξεκουνήσει από τον καναπέ για να κάνετε πράγματα μαζί! Αν δεν είσαι σε σχέση μία ξαφνική γνωριμία έρχεται για να σου αλλάξει τις διαθέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες ναι σε νέες προτάσεις συνεργασιών θα βελτιώσουν την ποιότητα της εργασίας σου! Στα οικονομικά δεν είσαι ακόμα ήσυχος και ήρεμος, υπάρχουν πολλά που πρέπει να διευθετήσεις!

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη από τον Ταύρο σου επιβάλει να βάλεις πρόγραμμα και τάξη στην καθημερινότητά σου αλλά και στην εβδομάδα που ξεκινά. Εσύ θα νιώσεις σήμερα άγχος, κούραση και εξάντληση απ΄όλες τις υποχρεώσεις που υπάρχουν ήδη στη ζωή σου! Η εργασία, είναι ο βασικός τομέας που σε προβληματίζει και τον οποίο πρέπει με συνέπεια να φροντίσεις. Η ημέρα σε ευνοεί να κάνεις έναν πολύ καλό προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου, αλλά επίσης είναι μία καλή ευκαιρία να πάρεις την απόφαση να κάνεις αλλαγές και στον ίδιο σου τον εαυτό. Μία ανανέωση στην εμφάνισή σου, η δίαιτα, το γυμναστήριο και η επιμέλεια της φυσικής κατάστασης, είναι αποφάσεις που αν παρθούν τώρα, θα μπορέσουν πραγματικά να σε βγάλουν σε θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η αυτοπεποίθησή σου τονώνεται και αυτό θα σε βοηθήσει να έλξεις κοντά σου έναν νέο έρωτα εφόσον είσαι ελεύθερος! Αν είσαι σε μία σχέση, η μέρα ευνοεί όμορφες χαλαρές δραστηριότητες με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να επαναφέρεται την ισορροπία μεταξύ σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου σχέδια θα ευοδωθούν από σήμερα και για τις επόμενες μέρες. Στα οικονομικά σου υπάρχει φως στο τούνελ ενώ κάποια οφειλόμενα χρήματα θα έρθουνς τα χέρια σου!

Αιγόκερως♑ 

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Κυριακή η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό για σένα ζώδιο του Ταύρου και η μέρα σου είναι γεμάτη από συναίσθημα αλλά και ρομαντισμό! Θα υπάρξουν οι αιτίες για να νιώσεις χαρά, ικανοποίηση και αισιοδοξία, ενώ η δημιουργικότητά σου θα είναι στα καλύτερά της. Σήμερα το ζώδιο σου ευνοείται για ερωτική συνάντηση, αισθηματικές ευκαιρίες, χαρές μέσα από παιδιά, διασκέδαση, ενασχόληση με την τέχνη αλλά και δέχεσαι εύνοια και για κάθε δραστηριότητα που σου δίνει χαρά και που γεμίζει την καρδιά σου! Είναι μία καλή ευκαιρία να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να νιώσεις καλά τόσο με τον εαυτό σου, όσο και με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπάει κόκκινο αυτή την ημέρα και ο σύντροφός σου φαίνεται ότι ζητά και επιδιώκει να περάσει όμορφο χρόνο μαζί σου! Αν δεν έχεις σχέση, πέφτεις με τα μούτρα σε μία νέα αισθηματική γνωριμία που ξυπνά το πάθος και τον ερωτισμό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου είσαι εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων, δεν λείπει όμως το στρες και η ανυπομονησία για όλα αυτά που έχεις βάλει στα πλάνα σου να πετύχεις!

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου και εσύ χαρακτηρίζεσαι από νεύρα, ένταση και παρορμητικότητα. Το βασικό μέλημα της ημέρας θα είναι οι υποθέσεις που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια αλλά και το πολύ στενό σου περιβάλλον. Θα θελήσεις να τακτοποιήσεις λογαριασμούς, θα υπάρξουν λεκτικές αντιπαραθέσεις με τα άτομα που συμβιώνεις αλλά θα προσπαθήσεις και με περισσότερη ευαισθησία να δεις τις ανάγκες των ανθρώπων που είναι κοντά σου! Η μέρα δεν είναι ιδανική για να πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον σου. Μπορείς όμως να λύσεις προβλήματα βάζοντας νερό στο κρασί σου και λειτουργώντας περισσότερο συλλογικά, παρά εγωιστικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μία σχέση για να διατηρηθεί θέλει υποχωρήσεις και συμβιβασμούς και με την σημερινή σύνοδο Σελήνης – Ουρανού ξέρω πως σου είναι πολύ δύσκολο να κάνεις πίσω, όμως αν η σχέση που διατηρείς θέλεις να έχει σταθερότητα και να κρατήσει, φρόντισε σήμερα να κρατήσεις κάποιες αποστάσεις ασφαλείας! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να ξεχωρίσεις την ερωτική περιπέτεια από την σχέση ζωής!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα δεις τρομερή άνοδο το επόμενο διάστημα, προσπάθησε λοιπόν να μην σε ρίχνει από κάτω μία προσωρινή στασιμότητα. Προσοχή σήμερα για οικογενειακά καβγαδάκια για οικονομικά!

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή χαρακτηρίζεσαι από εξωστρέφεια και έχεις την επιθυμία να μοιραστείς με λόγια, όλα όσα αισθάνεσαι! Από το ξεκίνημα της ημέρας, θα είσαι γεμάτος από ενέργεια και θα έχεις συναντήσεις, μηνύματα και επικοινωνίες, που θα μπορούν να σου δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Η μέρα σε ευνοεί για ταξίδι, συζητήσεις, συναντήσεις, επαφή με αδέρφια, ρομαντικές εξομολογήσεις και τετ- α – τετ ραντεβουδάκια στα αισθηματικά τα οποία και θα έχουν συναίσθημα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή την ημέρα, θα έχεις κινητικότητα, δεν θα μείνεις σπίτι και θα θέλεις με κάθε τρόπο να ανανεώσεις τη ζωή σου, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα αισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου, σου χαρίζει τις ευεργεσίες της για να περνάς ωραίες, τρυφερές, ρομαντικές χειμερινές στιγμές στα αισθηματικά σου! Μία αιφνίδια γνωριμία είναι μεσα στις τάσεις της περιόδου αν είσαι ελεύθερος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι ξαφνικές αναλαμπές ιδεών, αλλά και οι απρόσμενες ειδήσεις θα φέρουν μία νέα πλοκή στα επαγγελματικά σου! Στα οικονομικά σου, ανοίγεται μία νέα προοπτική που θα τονώσει το εισόδημά σου!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram