Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (14/11)

Δημοσιεύθηκε 14 Νοεμβρίου, 2023

Κριός

Σήμερα θα ακούσεις καλές ειδήσεις. Το μοίρασμα απόψεων θα λειτουργήσει υπέρ σου. Απολαμβάνεις την ανταλλαγή ιδεών. Η σύνδεσή σου με κάποιον που σε ενδιαφέρει, σε γεμίζει θετικά, ευχάριστα συναισθήματα. Αν είσαι ήδη σε σχέση, να ξέρεις πως σήμερα αυξάνεται το πάθος και έλξη ανάμεσά σας. Η Σελήνη περνάει την σημερινή και την αυριανή ημέρα στον τομέα του ανώτερου νου σου, και σε προκαλεί να αφήσεις για λίγο στην άκρη τα συνηθισμένα άγχη και τα καθημερινά προβλήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Σήμερα, η παρατηρητικότητά σου είναι πιο ισχυρή απ’ ότι συνήθως. Ανακαλύπτεις σιγά σιγά κρυμμένα στοιχεία για μια κατάσταση που σε απασχολεί και βιώνεις τελευταία, τα οποία σε βοηθούν να καταλάβεις πολλά. Η μέρα ενδείκνυται για επικοινωνία. Βρίσκεις τις αφορμές για ανταλλαγή ιδεών, ενώ ο σύντροφός σου είναι ανοιχτός για μια εις βάθος συζήτηση. Είναι πιο εύκολο για εσένα να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου σήμερα. Ωστόσο μερικές αλληλεπιδράσεις και συνομιλίες με τρίτους χρειάζονται διευκρινήσεις. Και θα τις ζητήσεις! 

Δίδυμοι

Άκου το ένστικτό σου σήμερα, όσον αφορά μια σχέση. Ξέρει αυτό τι κάνει. Λαχταράς αλληλεπιδράσεις με ανθρώπους που έχετε το ίδιο mindset, είστε στο ίδιο περίπου νοητικό μήκος κύματος. Σήμερα θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις σε περίπλοκα, συναισθηματικά  διλλήματα, που σε απασχολούν εδώ και καιρό και σε μπερδεύουν. Τακτοποίησε τις σκέψεις σου και παρατήρησε τι γίνεται γύρω σου. Οι επικοινωνίες της ημέρας σε βοηθούν να επικεντρωθείς στο μέσα σου, στον εαυτό σου.

Καρκίνος

Σήμερα υπάρχει περισσότερη σαφήνεια, όσον αφορά τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Η επικοινωνία με πρόσωπα που εμπιστεύεσαι σε βοηθά να επικεντρωθείς στα προβλήματα που σε απασχολούν αλλά την ίδια στιγμή να ανακουφιστείς κι από ανησυχίες που σε ταλανίζουν. Εστίασε την προσοχή σου σε ένα μόνο ζήτημα. Θέλεις απεγνωσμένα να φέρεις την ειρήνη στο σπίτι και την οικογένεια και η ενέργεια της ημέρας σε βοηθά να το πετύχεις.

Λέων

Η Σελήνη περνάει την σημερινή και την αυριανή ημέρα στον δημιουργικό σου τομέα. Απελευθερώνεσαι συναισθηματικά. Αντιμετωπίζεις αρκετά γοητευτικά στις επικοινωνίες σου και χρειάζεσαι κάποια περιθώρια και χώρο για αυθορμητισμό. Αναζήτησε τρόπους για να ανακουφίσεις το άγχος. Με τις σημερινές διελεύσεις η σχέση έρχεται πιο εύκολα απ’ ότι συνήθως. Οι ιδέες ρέουν καλά και μια ώθηση στη ρομαντική και κοινωνική σου ζωή μπορεί να οφείλεται στη δύναμη σου και επικοινωνείς ευχάριστα. Υπάρχουν ευκαιρίες να ξεπεράσεις τα συναισθήματα αναστάτωσης.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα και αύριο είναι χρήσιμο να εστιάσεις στην ενίσχυση των συναισθημάτων υποστήριξης και ασφάλειας, είτε σε εσωτερικό είτε σε εξωτερικό επίπεδο και ίσως και τα δυο. Εκφράζεσαι πιο ρευστά σήμερα. Μπορεί να νιώσεις ότι σε καταλαβαίνουν, σε φροντίζουν και σε υποστηρίζουν. Είναι εύκολο να τακτοποιήσεις τις ανάγκες και τα συναισθήματα σου και είναι δυνατό για να φτάσεις στη ρίζα τυχόν πρόσφατων προβλημάτων στην προσωπική σου ζωή. Ευχάριστες συζητήσεις σε ηρεμούν και σε βοηθούν να συγκεντρωθείς και να είναι αξιοσημείωτες.

Ζυγός

Είναι μια ισχυρή στιγμή για προσωπικά επίπεδα έλξης, πουλάς μια ιδέα ή την προσωπικότητα σου. θα μπορούσαν να υπάρξουν νέα που είναι ζεστά, ευχάριστα και πολλά υποσχόμενα. Θα μπορούσες να χαρείς όταν ανακαλύψεις ότι η μέρα σε διευκολύνει να εκφράσεις λεκτικά αυτό που θέλεις. Η γοητεία σου λάμπει μέσα από την επικοινωνία και τις χειρονομίες σου. Μπορεί επίσης να υπάρξει ανακούφιση όταν μοιράζεσαι ένα συγκριμένο θέμα τώρα ή μπορείς να είσαι ενδιάμεση, βοηθώντας άλλους να έρθουν σε συμβιβασμό ή κατάσταση ειρήνης.

Σκορπιός

Μπορεί να είναι μια ισχυρή στιγμή για να βασιστείς σ’ αυτό που έχεις αντί να αναζητάς επειγόντως κάτι νέο να κάνεις σήμερα, με τη Σελήνη στον ηλιακό 2ο οίκο σου. Η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή, δημιουργώντας σου την τάση να σκέφτεσαι και να αναλύεις ή να επικοινωνείς περισσότερο από το συνηθισμένο. Το να παίζεις με ιδέες είναι μια ευχάριστη, ανάλαφρη εμπειρία, εάν δεν υπάρχει πίεση για να καταλήξεις σε μια απόφαση ή ένα συμπέρασμα. Στόχος να αναζητήσεις δραστηριότητες και προοπτικές που καλλιεργούν θετική αυτοεκτίμηση και αυτοαντίληψη.

Τοξότης

Η Σελήνη είναι στο ζώδιο σου σήμερα και αύριο, διεγείροντας την επιθυμία σου για περισσότερη συναισθηματική ελευθερία και αυθορμητισμό. Καθώς ευθυγραμμίζεται με τον Ερμή σήμερα, οι πνευματικές σου ικανότητες αυξάνονται. Είναι μια καλή στιγμή για να οργανώσεις τις σκέψεις σου και είναι πιθανό να βρεις κανάλια για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου. θα μπορούσες να απολαύσεις μια υπέροχη αίσθηση ανακούφισης όταν μιλάς για ορισμένα θέματα. Μια διέλευση Ερμή – Αφροδίτης που μπαίνει στο παιχνίδι φέρνει ικανοποιητική συνεργασία ή ένα αίσθημα συντροφικότητας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει σήμερα και αύριο στον ηλιακό 12ο οίκο σου, εφιστώντας την προσοχή σου σε θέματα φόντου της ζωής σου. Κλείνεις ένα κύκλο και είναι λογικό να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο για να αφομοιώσεις, να επεξεργαστείς και να ξεκουραστείς. Αυτή η διέλευση της Σελήνης μπορεί να σε παρακινήσει να αποβάλεις κάποια πίεση για να ανασυνταχτείς. Ακόμη κι έτσι, η Σελήνη ευθυγραμμίζεται με τον πολυάσχολο, φλύαρο Ερμή σήμερα. Η διέλευση Αφροδίτης – Ερμή επηρεάζει επίσης σε μεγάλο βαθμό την ημέρα και θα μπορούσες να βρεις ικανοποιητικά κανάλια για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου.

Υδροχόος

Η εξερεύνηση νέων ιδεών μπορεί σήμερα να είναι γόνιμη. Υπέροχες ιδέες μπορούν να προκύψουν από περιστασιακές αλληλεπιδράσεις με δίκτυα. Μια όψη Ερμή –Αφροδίτης που μπαίνει στο παιχνίδι βοηθά στη εξομάλυνση των πραγμάτων αν χρειαστεί. Η έκκληση σου λάμπει έντονα και η αυτοέκφραση φαίνεται πιο ρέουσα και πιο εύκολη απ’ ότι συνήθως. Οι φιλικές χειρονομίες ή οι προβολές μπορούν να φανούν έντονα σήμερα και οι άνθρωποι είναι πιο διαθετημένοι να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Ιχθύες

Οι επικοινωνίες είναι ζωηρές και διεγερτικές σήμερα, καθώς και αναζωογονητικά ανοιχτές. Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να αυξήσουν την πιθανότητα να δημιουργήσεις τις συνδέσεις που επιθυμείς ή μπορεί να δεις ένα άτομο ή ένα έργο με νέο πρίσμα και αυτό είναι μια χρήσιμη προοπτική. Το να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια μπορεί να είναι διασκεδαστικό και ανταποδοτικό, ιδιαίτερα εκείνα που ακολουθούν δημιουργικές γραμμές ή να έχουν να κάνουν με τη μάθηση ή την ανταλλαγή.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram