Ζώδια : Ημερήσιες προβλέψεις (17/4)

Δημοσιεύθηκε 17 Απριλίου, 2023

Κριός♈

Γενικά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Κριέ, αισιόδοξος και κεφάτος! Ετοιμάζεσαι για αλλαγές, που τις πραγματοποιείς μυστικά. Βρίσκεις τρόπους και τονίζεις την ψυχολογία σου συμβουλευμένος τους ανθρώπους που σε στηρίζουν. Μέσα στην ημέρα θα ανακαλύψεις τους εχθρούς σου και θα ξεχωρίσεις την ήρα από το στάρι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις το ταίρι που θα σε συντροφεύσει σε κλειστό χώρο. Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου θα αποτελέσει το θεμέλιο λίθο, αφού σήμερα θα μπουν γερές βάσεις για την υλοποίηση των κοινών σας στόχων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προοδεύεις με γοργά βήματα στα επαγγελματικά, αφού οι ιδέες σου και η δημιουργικότητα σου αναγνωρίζονται! Θα πρέπει να προσέξεις στα οικονομικά ώστε να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ταύρος♉

Γενικά

Σήμερα με την επίδειξη της κατάλληλης σοβαρότητας θα καταφέρεις να κερδίσεις πολλά, φίλε Ταύρε! Θα μπορέσεις να αποκομίσεις οφέλη από την σχέση σου με το κοινωνικό σύνολο, φτάνει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες. Βελτιώνεις την δημόσια εικόνα σου με την προώθηση των επικοινωνιακών ταλέντων που διαθέτεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να ελπίζεις σε καινούργιες συναρπαστικές γνωριμίες και κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα έχει τις προδιαγραφές για να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συναναστροφή με τους φίλους θα φέρει προτάσεις για επαγγελματικά ανοίγματα. Με τα οικονομικά δεν θα ασχοληθείς ιδιαίτερα.

Δίδυμοι♊

Γενικά

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, κοινωνικοποιείσαι και κερδίζεις τις εντυπώσεις. Η προβολή της εικόνας βελτιώνει την κοινωνική σου ζωή. Θέτεις τις σωστές βάσεις για την ανέλιξη σου στην ιεραρχία της κοινωνίας. Αλλάζεις φιλοσοφία ζωής, σοβαρεύεις και βγαίνεις κερδισμένος! Είσαι προ των πυλών στην ευόδωση των στόχων σου και στη υλοποίηση των φιλόδοξων ονείρων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η μαγνητική σου προσωπικότητα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις απίθανες στιγμές με το ερωτικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, και οι στόχοι πραγματοποιούνται με την συμπαράσταση των ανωτέρων στην δουλειά. Στα οικονομικά θα βρεις λύσεις που θα εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα σου.

Καρκίνος♋

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στα σχέδια που κάνεις για το μέλλον και αφορούν στην προσωπική σου ανάπτυξη. Επιπλέον, είσαι οξυδερκής, αισιόδοξος και διαθέτεις ισχυρή ενόραση, ώστε να μπορείς να αντιλαμβάνεσαι πλήρως, τι σκέφτονται οι άλλοι για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή μέρα σε χαρακτηρίζει η διάθεση για συντροφικότητα. Αν είσαι αδέσμευτος το σύμπαν σου επιφυλάσσει, μια γνωριμία αλλιώτικη από τις συνηθισμένες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα για τα οικονομικά προβλέπονται ευχάριστα και τα επαγγελματικά σταθεροποιούνται, με την υπογραφή συμβάσεων εργασίας.

Λέων♌

Γενικά

Η μέρα χαρακτηρίζεται από την επιθυμία να βουτήξεις στα κατάβαθα της ψυχής σου, αγαπητέ Λέοντα! Ευνοούνται οι διαπροσωπικές σχέσεις, οι οποίες βελτιώνονται, λόγω της διορατικότητας σου, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου! Μετρίασε ωστόσο, κάποιες στιγμές την καχυποψία σου! Η ενασχόληση με απόκρυφες επιστήμες, ή Αστρολογία θα σου δώσει τις απαντήσεις στα ερωτήματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις την ψυχική ένωση με το σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, εκπέμπεις ερωτικό μαγνητισμό κι έχεις ως αποτέλεσμα πολλές κατακτήσεις! Γενικά η ερωτική ζωή, σου δίνει ικανοποιητικές εξελίξεις, που σε ηρεμούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα καταφέρνεις να συνδυάσεις δουλειά και χρήμα σε απόλυτη ισορροπία.

Παρθένος♍

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα οφείλεις να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Εσύ που είσαι οργανωτικός και μεθοδικός, μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τον οποιονδήποτε έχεις απέναντι σου. Η γιορτινή σου διάθεση συνεχίζεται και οι συναντήσεις της ημέρας σε κάνουν να αισθάνεσαι πόσο πολύτιμη είναι η συντροφικότητα στην ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις φλερτ, κατακτήσεις, και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου να υποδεχθείς το πάθος και το ρομαντισμό, από τον σύντροφο σου! Μία απόλυτα συναισθηματική και τυχερή μέρα είναι εδώ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες σου. Οι απολαβές είναι σημαντικές!

Ζυγός♎

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, η καθημερινότητα σου, αλλά και η ρουτίνα σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο! Ιδανική ημέρα η σημερινή για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου οξυδέρκεια, αλλά και την ισχυρή σου πρακτικότητα! Σίγουρα σκέφτεσαι το πρόγραμμα διατροφής ή και άσκησης που θα ακολουθήσεις μετά το πέρας των εορτών … Προτιμάς σήμερα να ασχοληθείς με τις συνήθειες σου ή και με τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μηνύματα από ένα άτομο μέσα από τον εργασιακό χώρο. Νέες γνωριμίες, ερωτόλογα, αλλά και επικοινωνιακή προσέγγιση από το άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την ζεστή αγκαλιά του συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις αγορές σήμερα, γιατί μάλλον θα βγεις εκτός προϋπολογισμού με τις περιττές αγορές. Επαγγελματικά όλα πάνε καλά και θα έχεις θετικές εξελίξεις.

Σκορπιός

Γενικά

Σήμερα φίλε Σκορπιέ, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα θα κάνεις επαφές και συζητήσεις καταφέρνοντας όχι μόνο να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, αλλά θα περάσεις και όμορφα. Είσαι κοινωνικός, συμπαθής και δημοφιλής και εμπλουτίζεις τα εκφραστικά σου λόγια και την πειθώ σου. Ετοιμάσου σήμερα, για ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για όμορφες και ξένοιαστες στιγμές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για νέα ερωτικά ξεκινήματα, φλερτ και γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, η πρόταση για έξοδο θα ανανεώσει την σχέση και θα έρθετε πιο κοντά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα βρίσκεις λύσεις για ένα οικονομικό πρόβλημα. Πρόσεχε τα έξοδά σου! Τα επαγγελματικά είναι σταθερά.

Τοξότης♐

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, για σήμερα Δευτέρα του Πάσχα είσαι αφιερωμένος στο σπίτι, στην οικογένεια και στην θαλπωρή που σου δίνουν τα πολύ οικεία σου πρόσωπα! Τα συναισθήματά σου είναι έντονα και θέλεις με κάθε τρόπο να απολαύσεις στιγμές με τα πρόσωπα που θεωρείς ότι είναι τα σημαντικά της καρδιάς σου, αυτό ακριβώς και κάνεις! Επιπλέον, μέσα στο γιορτινό τραπέζι δεν σου κρύβω ότι θα γίνουν και κάποιες συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας, ή και αγοραπωλησιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, πιθανόν να έρθει πάλι στην ζωή σου ψάχνοντας μια δεύτερη ευκαιρία. Μην παρασύρεσαι σε μία σχέση, που είχες ξεγραμμένη τη στιγμή που δεν έχει καμιά προοπτική. Αν είσαι δεσμευμένος, η διαίσθηση σου, είναι αυτή που πρέπει να εμπιστευτείς για να πλησιάσεις το ταίρι σου που περιμένει να κάνεις την πρώτη κίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν υπάρχουν σπουδαίες μεταβολές στα επαγγελματικά που να σε επηρεάζουν. Τα οικονομικά είναι επίσης σταθερά.

Αιγόκερως♑

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα, είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και λαμβάνεις μηνύματα για μετακινήσεις και συναντήσεις. Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός. Έρχεσαι σε επαφή με καινούργια άτομα και διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου. Με τη εξωστρεφή σου διάθεση βρίσκεσαι στο επίκεντρο και ξεχωρίζεις. Οι σχέσεις με γείτονες, αλλά και με αδέρφια βελτιώνονται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος νέες γνωριμίες και ερωτικές επαφές προβλέπονται που θα σε ανανεώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία είναι το κλειδί στον έρωτα σήμερα! Μπορείς να συνδεθείς μαζί του εγκεφαλικά και να συζητήσεις όποιο θέμα σε απασχολεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχεις ευκαιρίες, τις οποίες οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς την σημερινή μέρα, που έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Υδροχόος♒ 

Γενικά

Σήμερα, φίλε Υδροχόε, έχεις την διάθεση να αποκοπείς από ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές. Προτιμάς να μιλάς ουσιαστικά και να επικοινωνείς μόνο με ανθρώπους που τους έχεις εμπιστοσύνη ή που σου έχουν αποδείξει με έμπρακτο τρόπο τα συναισθήματά τους. Μία επιθυμία σου, εκπληρώνεται και πλέον ορίζεις εσύ την ζωή σου χωρίς να εξαρτάσαι από κανέναν. Κοίτα τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου, για να πετύχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σιγουριά θα απολαύσεις σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος. Ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές, με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις την εκδήλωση του ενδιαφέροντος από ένα άτομο που δεν περίμενες, γεγονός που θα σε χαροποιήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, να σε φέρει σε αντιμέτωπο με σωρεία επαγγελματικών προβλημάτων. Τα οικονομικά δεν έχουν περεταίρω εξελίξεις και νιώθεις πλήρη κάλυψη.

Ιχθύες♓ 

Γενικά

Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, επιλέγεις να ηρεμήσεις και να ψάξεις μέσα σου τι ακριβώς θέλεις και τι χρειάζεσαι από την ζωή σου! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, για να κάνεις τις σωστές επιλογές και για να προωθήσεις το όραμα σου. Μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματα σου, τόσο τα θετικά, όσο και τα αρνητικά. Είσαι αντικειμενικός, αλλά η κυκλοθυμία σου σε παρασύρει σε ακραίες αντιδράσεις ενίοτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι εξελίξεις στον συναισθηματικό τομέα, θα είναι θετικές για σένα! Νέες γνωριμίες, επαφές και φλερτ, αναμένονται. Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναλάβεις την εξομάλυνση της σχέσης. Απόλαυσε το πάθος με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομική εύνοια από εκεί που δεν το περιμένεις φαίνεται να έχεις. Στον επαγγελματικό τομέα θα ξεπεράσεις τα εμπόδια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram