Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (18/11)

Δημοσιεύθηκε 18 Νοεμβρίου, 2020

Κριός

Όσο περισσότερο το σκέφτεσαι, τόσο φουρκίζεσαι για την πρέσα που μπορεί να τρως στη δουλειά ή την προσωπική σου ζωή. Κάνε ό,τι μπορείς, μην το σκέφτεσαι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Είναι γλυκόπικρη η σημερινή συνταγή, κάτι βελτιώνεται, κάτι καταλαβαίνεις, κάτι πηγαίνει χάλια, κάτι βλέπεις ότι πάει για λήξη. Έτσι είναι όντως.

Δίδυμοι

Οικονομικά και συναισθηματικά παίζει στενό μαρκάρισμα όμως, αν δεν μείνεις στον περιορισμό, θα δεις ότι βρίσκεις καινούργια και θεαματικά αποθέματα.

Καρκίνος

Είναι σίγουρα βοηθητικό το να βρεις μια καλύτερη ροή στη ρουτίνα σου με τον σύντροφό σου κι έχει τη σημασία του, έστω και αν γενικά δεν περνάς πολύ καλά.

Λέων

Φύλαξε ευλαβικά μέσα στη μέρα τα πράγματα που σου δίνουν χαρά και δύναμη. Χωρίς αυτά, ούτε για την δουλειά, ούτε για την υγεία σου μπορείς να εργαστείς.

Παρθένος

Παρά το ότι πιέζεσαι, σου την σπάνε, θέλεις κάτι άλλο κ.ο.κ, γεγονός παραμένει ότι και η προσωπική και η επαγγελματική σου οικογένεια, σε στηρίζει.

Ζυγός

Τις έχεις βρει τις άκρες μέσα σου κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό. Η εφαρμογή δεν είναι εξίσου εύκολη, αλλά τι να γίνει, έτσι πάει. Πάντως η αρχή έχει γίνει.

Σκορπιός

Ότι έχεις μεγάλα ψυχολογικά και ενδεχομένως οικονομικά αποθέματα, αληθεύει. Ότι δοκιμάζεσαι επίσης. Αλλά έτσι πάει, καθένας παίζει στην κατηγορία του.

Τοξότης

Καλό είναι να μην ξεχνάς ότι γενικά δεν στερεύεις όταν σε πιάνουν οι τσιγκουνιές οικονομικά ή συναισθηματικά. Δεν είναι καιρός για εαυτούλη. Έχεις; Δίνε.

Αιγόκερως

Αν γίνεις λίγο λιγότερο ξεροκέφαλος, θα συνειδητοποιήσεις ότι έχεις και απαντήσεις και λύσεις. Δίκιο, όμως, ίσως να μην έχεις.

Υδροχόος

Θα κλατάρεις τελείως αν στριμώξεις όσα σκέφτεσαι κι όσα υπάρχουν ήδη. Έχει μια λογική να καθαρίσεις λίγο τον χώρο, σωματικό, συναισθηματικό, πρακτικό.

Ιχθύες

Κυρίως μην πανικοβάλλεσαι αν έχεις δει τα σκούρα. Ένας ενθουσιασμός σε ώθησε να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα, εκεί είναι, βρες τον.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram