Γιώργος Ασημακόπουλος: Είπε ναι και κλείδωσε στο Πρωινό ANT1.

Δημοσιεύθηκε 5 Αυγούστου, 2021

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ένας από τους πιο δημοφιλής παίκτες του Survivor. Αυτό αποδείχτηκε όταν βγήκε από το ριάλιτι επιβίωσης, όπου αρκετές προτάσεις έφτασαν στα χέρια του. Ο ίδιος όμως πήρε την απόφαση του και είπε το ναι. Σε ποια εκπομπή θα βρίσκεται από το φθινόπωρο;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί ο ΣΚΑΙ να είχε προτεραιότητα, μπορεί οι προτάσεις από AlPHA και MEGA να ήταν εξίσου δελεαστικές αλλά ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι ένα βήμα πριν υπογράψει στον ΑΝΤ1 καθώς από το φθινόπωρο θα τον βλέπουμε στο πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ANT1, δίπλα στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παίκτης του Survivor Γιώργος Ασημακόπουλος

Γιώργος Ασημακόπουλος: Στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ANT1

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο πρώην παίκτης του Survivor είχε συνάντηση πρόσφατα με μέλη της εκπομπής, όπου συζητήθηκε η πιθανότητα συνεργασίας. Εκεί, μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα, διαπιστώθηκε μια πολύ καλή χημεία και τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους… Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι «Το Πρωινό» μετράει μόνο απώλειες μέχρι σήμερα, κάτι που έχει κάνει τους συντελεστές να ψάχνουν εντατικά νέα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την εκπομπή.

Παρά την διαφαινόμενη συμφωνία, οι υπογραφές με το κανάλι δεν έχουν πέσει ακόμα, αν και πιθανότατα είναι θέμα ημερών να συμβεί κάτι τέτοιο. Εκεί, λοιπόν, ο Γιώργος Ασημακόπουλος θα συναντήσει, εκτός από το κεντρικό δίδυμο, τον Τάσο Τεργιάκη που παραμένει στη θέση του αλλά και τη Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία πήρε μεταγραφή από το Pop Up.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram