Νίκος Ρουβάς: Ο άγνωστος τρίτος αδερφός του Σάκη Ρουβά που ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Δημοσιεύθηκε 25 Νοεμβρίου, 2020

Μπορεί ο Απόστολος Ρουβάς να είναι ο ένας αδερφός του Σάκη Ρουβά που γνωρίσαμε πρόσφατα, όμως, υπάρχει και άλλος. Ο Απόστολος είναι σεφ και συμμετέχει καθημερινά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» της Δανάης Μπάρκα και της τηλεόρασης του «MEGA».

Όμως, υπάρχει και ένας ακόμα, ετεροθαλής αδερφός, από τον δεύτερο γάμο του πατέρα τους. Εκείνος απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Συγκεκριμένα, ο άλλος αδερφός του Σάκη Ρουβά ακολουθεί έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής. Ο Νίκος Ρουβάς είναι είκοσι εννέα ετών και εργάζεται στην Κέρκυρα ως ξυλογλύπτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μοναδικό προφανές κοινό που μοιράζεται με τα μεγαλύτερα αδέρφια του είναι το πάθος του για δημιουργία. Αφού αποφοίτησε από το μουσικό σχολείο της Κέρκυρας, άνοιξε το δικό του εργαστήρι ξυλογλυπτικής στο νησί, όπου ζει μόνιμα και στο οποίο μάλιστα τον επισκέφτηκαν πρόσφατα ο Απόστολος Ρουβάς και η Δανάη Μπάρκα.

Παρόλο που ο Απόστολος Ρουβάς και ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, ο μικρότερος, ετεροθαλής αδερφός τους είναι πολύ διαφορετικός και στην εμφάνιση και στο στυλ, όπως μπορούμε να αντιληφθούμε από το υλικό που έχει συγκεντρωθεί και παρουσιάζεται παρακάτω

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram