Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Έγινε ένα σκηνικό δημόσια, πήρε έκταση και γι’ αυτό χρειάστηκα ψυχοθεραπεία»

Δημοσιεύθηκε 13 Ιουλίου, 2023

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη «επέστρεψε» στο κανάλι της στο Youtube μετά από δύο χρόνια απουσίας, καθώς δεν ένιωθε έτοιμη να το κάνει.

Η Γαρυφαλλιά απάντησε στις πιο συχνές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων, αποκαλύπτοντας κάποια πράγματα για την προσωπική της ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι έχει κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της από τότε που είχε κάνει τελευταία φορά βίντεο, έχει μία νέα σχέση, έχει αλλάξει σπίτι, ετοιμάζει νέα επαγγελματικά πράγματα και τόνισε πως είναι στην καλύτερή της φάση.

Μάλιστα, αναφέρθηκε στην περίοδο που χώρισε από την πολύχρονη σχέση της, ενώ αποκάλυψε πότε ένιωσε μεγάλη ανάγκη να απευθυνθεί τελευταία φορά σε ψυχοθεραπευτή.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Όταν χώρισα από τη μεγάλη μου σχέση έλεγα ότι θα ξανακάνω σχέση μετά από 10 χρόνια για να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Μετά από 1,5 χρόνο ήρθε η νέα μου σχέση. Δεν έλεγα “αχ Θεέ μου μακάρι να κάνω σχέση”. Δεν το σκεφτόμουν καν».

Και πρόσθεσε: «Έχω κάνει πολλή ψυχοθεραπεία, τώρα όμως δεν κάνω. Την τελευταία την έκανα πριν λίγους μήνες, όταν έγινε ένα σκηνικό και ένιωσα ότι το χρειάζομαι. Ήταν μια φάση που πήρε έκταση και δημόσια και ένιωσα ότι χρειάζομαι βοήθεια. Δεν μπορούσα να την αντιμετωπίσω και αν με ρωτάς πιστεύω ότι θα έπρεπε να το συνεχίσω γιατί έχω αρχίσει και έχω κάποιες φοβίες. Έχω αγοραφοβία»!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram