Άγριες Μέλισσες: Τι συμβολίζει το όνομα της σειράς;

Δημοσιεύθηκε 17 Φεβρουαρίου, 2021

Πολλοί αναρωτιούνται από που προέκυψαν οι Άγριες Μέλισσες και πως οι σεναριογράφοι κατέληξαν σε αυτό το όνομα της σειράς. Πράγματι, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, η σειρά του ANT1 καθηλώνει τους τηλεθεατές, μέσα από ανατρεπτικές εξελίξεις. Οι τρεις πρωταγωνίστριες έχουν καταφέρει να μπουν στην καρδιά του κοινού, το οποίο ταυτίζεται, συγκινείται, αλλά και θυμώνει μαζί τους.

Το όνομα της σειράς Άγριες Μέλισσες, βασίζεται, κυρίως στις τρεις πρωταγωνίστριες. Όπως είχε αναφέρει και παλαιότερα σε συνέντευξή της η Μελίνα Τσαμπάνη, η ιδέα προέκυψε από μια σφηκοφωλιά, έξω από το σπίτι των σεναριογράφων! Όπως εξήγησε και η ίδια, οι σφήκες, όταν νιώσουν απειλή, επιτίθενται όλες μαζί. Μάλιστα, δεν σε τσιμπούν αν δεν τις πειράξεις, ή αν τις πειράξεις, το θυμούνται και γίνονται εκδικητικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πράγματι, οι μέλισσες ταιριάζουν απόλυτα στις αδερφές Σταμίρη. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω ήταν πάντοτε μια γροθιά. Προστατεύαν το σπίτι τους, όπως οι μέλισσες την βασίλισσα τους. Ήταν εκεί η μία για την άλλη, στα εύκολα και στα δύσκολα.

Βέβαια, το όνομα της σειράς Άγριες Μέλισσες, δε θα μπορούσε να βασίζεται μόνο στις αδερφές Σταμίρη, καθώς πολλοί ακόμη χαρακτήρες έχουν δείξει έναν εκδικητικό εαυτό. Έναν εαυτό που δεν σε πειράζει, εάν δε τον πειράξεις πρώτα εσύ

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram