Αυτοί είναι οι 5 νέοι παίκτες που εισβάλουν στο Survivor All Star

Δημοσιεύθηκε 19 Φεβρουαρίου, 2023

Μπορεί απόψε το βράδυ 10/2 τα δύο κορίτσια του Survivor All Star, που αποβλήθηκαν λόγω κινητού να επιστρέφουν στην Ελλάδα και χτες να υπήρξε η αποχώρηση λόγω ψηφοφορίας του Σώζοντα Παλαίστρου Χάρου από το ριάλιτι επιβίωσης, πέντε όμως νέα πρόσωπα ετοιμάζονται να «εισβάλουν» στην παραλία των δύο ομάδων και να αλλάξουν τις ισορροπίες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 τρεις άνδρες, δύο που έχουν συμφωνήσει και ένας που βρίσκεται σε συζητήσεις. Οι δύο σίγουροι είναι ο Γιώργος Πιλίδης, ο πρωταθλητής πάλης ο οποίος στο πέρασμά του από το Survivor είχε φύγει αρκετά νωρίς και ο Πάνος Θεοδώρου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο τρίτος ο οποίος ακόμα συζητάει αλλά ετοιμάζεται να συμφωνήσει όπως αναφέρει το ρεπορτάζ είναι ο Χάρης Γιακουμάτος. Η αποβολή των δύο κοριτσιών φυσικά υποχρεώνει την παραγωγή να προσθέσει στο ρόστερ των ομάδων τουλάχιστον δύο ακόμα παίκτριες

Οι δύο γυναίκες, όπως αναφέρουν πληροφορίες των τελευταίων ρεπορτάζ, θα είναι πιθανότατα δύο τραγουδίστριες. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου από το πρώτο Survivor του 2017 αλλά και η Ελληνοκύπρια Ελευθερία Ελευθερίου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram