Αποτελεί από τα πλέον αγαπημένα είδη μαγαζιών. Μυρίζει παράδοση, περιλαμβάνει γεύσεις αναλλοίωτες στο χρόνο και ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτηση μας.
Στο «Ζωή και κότα» ένα υπέροχο ταβερνάκι στη Χαϊνά, η κυρία Δέσποινα Παπακυριακού καθημερινά μας ετοιμάζει τις καλύτερες μαγειρευτές και λατρεμένες γεύσεις. Αν και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω θα τα πάρω με τη σειρά.
Αγνά και φρέσκα υλικά είναι το πρώτο και βασικό κριτήριο της. Ποικιλίες κρεατικών της ώρας, αλλά και θαλασσινών είναι από τα πιάτα που θα λατρέψετε. Μερικά ακόμη από αυτά; Μοσχαράκι κοκκινιστό, παστίτσιο, μπεκρή μεζέ, κοτόπουλο κοκκινιστό αλλά και διάφορα ψάρια εποχής.
Καθόλη την περίοδο της Σαρακοστής διαθέτει ένα μενού από νηστίσιμα φαγητά όπως γεμιστά, μελιτζάνες ιμάμ, γαριδομακαρονάδα, σουπιές με σπανάκι, θράψαλο γιουβέτσι και πολλά ακόμη. Μπορείτε καθημερινά να ρωτάτε για αυτά και να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας.
Και μην ξεχνάτε η 25η Μαρτίου πλησιάζει όπου θα υπάρχει για σας ο πατροπαράδοτος μπακαλιάρος σκορδαλιά στην καλύτερη εκδοχή του. Και μπορεί το κατάστημα να μη διαθέτει delivery όμως μπορείτε να τα παραλαμβάνετε όλα από τις 10.30-18.00.
Θα το βρείτε : Χαϊνά 35, Χαλκίδα
Τηλέφωνο επικοινωνίας : 2221552422
Facebook page:Ζωή και κότα