Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (28/6)

Δημοσιεύθηκε 27 Ιουνίου, 2020

Κριός
Ο Άρης στο ζώδιό σου ανανεώνει την ενεργητικότητά σου, όπως και την αίσθηση πως μπορείς να κάνεις ό, τι βάλεις στον νου σου. Πρόσεξε μην τσαλαπατήσεις τους γύρω.

Ταύρος
Δεν είναι κακή στιγμή για να κάνεις συνειδητά κάτι καλό για την υγεία σου, ακόμη κι αν είναι να κόψεις κάποια επίπονη εκκρεμότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Έχεις πολλή μεγαλύτερη όρεξη για διασκέδαση και για να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου. Ακόμη καλύτερα αν προτιμήσεις ό,τι σηκώνει το πορτοφόλι σου.

Καρκίνος
Όσον αφορά κοινωνικές κι επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάνε την έκπληξη κι αντί να προσπαθείς να τις αποφύγεις, ανάλαβε εσύ την πρωτοβουλία.

Λέων
Αντιλαμβάνεσαι αρκετά ξεκάθαρα πόσο χρειάζεσαι μια αλλαγή σκηνικού, είτε αφορά τον τρόπο που σκέφτεσαι, είτε κάποια εκδρομή και νέα θέματα κουβέντας.

Παρθένος
Η όρεξή σου να ασχοληθείς με την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή είναι στα πάνω της, μαζί της όμως και η τάση να δυσκολεύεσαι να δεις πέρα από την δική σου άποψη.

Ζυγός
Έρχεται ένα αναγκαίο ταρακούνημα στις σχέσεις σου, το οποίο καλό είναι να δεις ως ευκαιρία για κάτι διαφορετικό, όχι ως αφορμή για τα ίδια.

Σκορπιός
Μπαίνουν αρκετά στο πιάτο σου από πρακτικά, δουλειά και διαδικαστικά, καλό είναι να μην αποφύγεις να ζητήσεις βοήθεια και επίσης, να μην ξεσπάσεις στους γύρω σου.

Τοξότης
Η διάθεσή σου για καινούργια πράγματα από άποψη διασκέδασης, φλερτ και δημιουργικότητας παίρνει τα πάνω της, αξιοποίησέ την.

Αιγόκερως
Αρχίζεις να βλέπεις κάπως επιθετικά τα πράγματα στο σπίτι, είτε είναι καταστάσεις, είτε πράγματα. Προσπάθησε να μην γίνεις ισοπεδωτικός.

Υδροχόος
Έχεις όρεξη για να γνωρίσεις καινούργια άτομα, να βγεις, να πεις περισσότερα. Βαριέσαι και φοβάσαι λιγότερο. Άσε όμως και τους άλλους να πάρουν σειρά.

Ιχθύες
Σε πιάνει μια ακαταμάχητη διάθεση καλοκαιρινής σπατάλης, από το χρήμα μέχρι το συναίσθημά σου. Έχε το κατά νου και ίσως δείξε κάποια μικρή σύνεση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram