Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (25/5)

Δημοσιεύθηκε 24 Μαΐου, 2020

Κριός
Είναι από τις μέρες που είναι εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις και μετά να αναρωτιέσαι αν όντως αυτό ήθελες, ειδικά σε σχέση με τους συγγενείς σου.

Ταύρος
Καλοδεχούμενες οι ευχάριστες ειδήσεις για τα οικονομικά σου, απλώς μην θεωρείς ότι πρόκειται για κάτι σταθερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Κράτησε το οτιδήποτε θετικό σε σχέση με τα ερωτικά σου και τον τραπεζικό σου λογαριασμό, απλώς κράτα και τις επιφυλάξεις σου για τον απέναντι.

Καρκίνος
Με ψυχολογία Δευτέρας η σημερινή μέρα, όμως δεν χρειάζεται να αμφιβάλλεις ακόμη κι αν συμβαίνει κάτι καλό.

Λέων
Είναι ευκολότερο να βρεις παρέα και συντροφιά για τα ευχάριστα, όχι τόσο για αγγαρείες και πρακτικά ζητήματα.

Παρθένος
Δευτέρα είναι όμως μετρίασε λίγο τον ζήλο σου για να κρατήσεις το ρυθμό σου, έστω κι αν φαίνεται ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Ζυγός
Αν κατάφερες να βάλεις μια καινούρια πινελιά στην ρουτίνα σου είναι πολύ ευχάριστο κι ανακουφιστικό έστω κι αν δεν λύνει όλα σου τα προβλήματα.

Σκορπιός
Είναι αρκετά εκνευριστικό να πρέπει να κάνεις τις ίδιες και τις ίδιες συζητήσεις για λεφτά και συναισθήματα, όμως κάποιες φορές χρειάζεται.

Τοξότης
Αν πρόκειται να ακυρώσεις ή να κάνεις μισές δουλειές, καλύτερα μην λες τίποτα. Δεν είσαι υποχρεωμένος.

Αιγόκερως
Κάθε μέρα και φορά που αισθάνεσαι καλύτερα δεν είναι δικαιολογία για να κάνεις ακριβώς τα ίδια που σε έκαναν να αισθάνεσαι χάλια.

Υδροχόος
Κράτα τα πράγματα ελεγχόμενα και ρεαλιστικά ακόμη κι αν θέλεις να κάνεις μεγάλα και εντυπωσιακά, ειδικά με τα παιδιά, τον σύντροφο και τις δημιουργικές σου ιδέες.

Ιχθύες
Επειδή καμία φορά σε κατανοούν εκεί που δεν το περίμενες ή δεν σε κατανοούν εκεί που το περίμενες, δεν σημαίνει πως άλλαξε η γενική κατάσταση. Υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram