Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (21/4)

Δημοσιεύθηκε 20 Απριλίου, 2020

Κριός

Λάμψατε δια της απουσίας σας, σε κάποιους! Μερικοί το άξιζαν…και κάποιοι άλλοι πικράθηκαν. Ζυγίστε τα πάντα μέσα στο κεφάλι σας, και μιλήστε καθαρά για τις όποιες προθέσεις σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Με τον ανάδρομο Πλούτωνα ήδη να σας επηρεάζει, το μόνο καλό είναι ότι θα βγείτε από τον λήθαργο των συναισθημάτων, και σίγουρα θα καταφέρετε να λύσετε πολλά από τα ζητήματα σας.

Δίδυμοι

Εσείς ότι και να κάνετε, δεν πιάνει τόπο. Πιθανόν και το άτομο που σας αφορά, να μην ενδιαφέρεται τόσο για εσάς. Καλύτερα προχωρήστε πιο κάτω, και όποιος σας θέλει αληθινά… ας σας αναζητήσει!

Καρκίνος

Φιλίες που είχαν χαθεί θα κάνουν και πάλι την εμφάνιση τους. Εσείς που έχετε καιρό να εμπλακείτε σε σχέση, καλύτερα να φιλτράρετε ότι φλερτ σας γίνει.

Λέων

Σκέψεις και εμμονές, έχουν παρασύρει τις επικοινωνίες σας, σε λάθος κατεύθυνση. Με τον Ήλιο πια μέσα στον σταθερό Ταύρο, θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις.

Παρθένος

Τα νέα που έχουν να σας φέρουν, οι φίλοι σας θα είναι μόνο ευχάριστα και θα σας δικαιώσουν. Το πρώην συντροφικό σας έτερο, θέλει άμεσα επανασύνδεση.

Ζυγός

Κάποιος σας κοιτάζει έντονα και μάλλον έχετε καταλάβει, ότι υπάρχει μια διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα στο μεταξύ σας. Αυτό θα γίνει πιο συγκεκριμένο την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

Σκορπιός

Πολλά χρήματα και ευκαιρίες επαγγελματικές θα έρθουν στην επιφάνεια, και θα σας κάνουν να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας έχουν μελαγχολήσει.

Τοξότης

Υπάρχει μια καλή διάθεση από κάποιον πρώην αγαπημένο σας, να μιλήσετε και να αναζητήσετε μαζί τις όποιες ευκαιρίες για μια πρακτική επανασύνδεση.

Αιγόκερως

Είστε σκεπτικοί, πάνω σε όλα αυτά που σας έχει πει στο συντροφικό σας έτερο. Τώρα πια περιμένει από την δική σας μεριά, τις δικές σας προτάσεις.

Υδροχόος

Υπάρχουν μια περισσή αυστηρότητα στον λόγο σας, προς τον αγαπημένο σας. Ότι και να υπάρχει πίσω από αυτό, άμεσα θα πρέπει να το διορθώσετε.

Ιχθείς

Ο Κυβερνήτης σας, έχει προσφορές και δώρα για εσάς. Όσοι είστε μόνοι σας ερωτικά, θα βρεθείτε στο επίκεντρο ανθρώπων, που ήδη σας θαυμάζουν.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram