Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (2/8)

Δημοσιεύθηκε 2 Αυγούστου, 2020

Κριός
Δεν είναι ποτέ αργά να πας για την ουσία στα ερωτικά σου ή σε αυτά που κάνεις, έστω κι αν σημαίνει ότι αλλάζουν όλες οι εξισώσεις.

Ταύρος
Τόσο απλό κι όμως τόσο δύσκολο: αν θέλεις να δώσεις τον τόνο στο σπίτι ή τη δουλειά, δείξε πώς, μην προσπαθείς να επιβάλλεις πώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Συγχρωτίσου, βγες, επικοινώνησε. Μπορεί να βρεθούν λύσεις και να εκτονωθούν δύσκολες καταστάσεις εκεί που δεν το περιμένεις. Αρκεί να ακούς κιόλας.

Καρκίνος
Επειδή οι άλλοι είναι βασικό συστατικό του να είσαι καλά, μην είσαι αφελής, συμπερίλαβέ τους οπωσδήποτε και με φροντίδα σ’ αυτά που σ’ αρέσουν.

Λέων
Ούτε για το υπερτέλειο, ούτε για τίποτα δεν είσαι μόνο εσύ ή μόνο ο άλλος υπεύθυνος. Ακριβώς στη μέση πηγαίνει και το ευχαριστώ και οι ευθύνες και όλα.

Παρθένος
Όταν είσαι μέχρι το λαιμό σε διαδικασίες ή δουλειές, επόμενο να δέχεσαι ακόμη κι εξωγήινη εισβολή για αλλαγή σκηνικού. Δεν είναι τόσο δύσκολο όμως.

Ζυγός
Πάρε τις φιλίες, τις δραστηριότητες και τα ερωτικά ενσταντανέ μαζί με τη συναισθηματική αναστάτωση που δημιουργούν. Χρειάζεται ένα ταρακούνημα.

Σκορπιός
Δύσκολες οι ισορροπίες ανάμεσα στα δικά σου και στα της οικογένειας και του σπιτιού και μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση σου.

Τοξότης
Να ακούς λίγο περισσότερο και να μιλάς πολύ λιγότερο κι ίσως καταλάβεις τι κάνεις στραβά στα απλά και καθημερινά.

Αιγόκερως
Καλό θα 'ναι να μην μπερδέψεις την ανεκτικότητα των άλλων με αδυναμία. Ίσως να 'ναι άγνοια, αλλά σε κάθε περίπτωση μην πολυτραβάς το σκοινί.

Υδροχόος
Ορισμένες φορές τα πράγματα είναι αυτό που είναι. Η προσπάθεια να βρεις και κάτι άλλο, μπορεί και να σπάσει νεύρα.

Ιχθύες
Καλό είναι να μην αισθάνεσαι ενοχές αν χρειάζεται να φροντίσεις λίγο τον εαυτό σου. Και να ακυρώσεις ή να βάλεις κάτι άλλο εμβόλιμα στο πρόγραμμα.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram