Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (18/5)

Δημοσιεύθηκε 18 Μαΐου, 2021

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, διχάζεστε για το αν θα κρατήσετε εσείς τα ηνία ή θα τα παραδώσετε σε κάποιον άλλο! Το κρίσιμο ερώτημα θέτει μια σύγκρουση του Ουρανού με τη Σελήνη, που φορτίζει τον εσώτερο αναλυτή σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν ένα ομαδικό εγχείρημα δεν κυλά όπως θα θέλατε, χρειάζεστε γρήγορη αλλαγή στρατηγικής. Θα προσπαθήσετε να επαναφέρετε τη σύμπνοια ή θα τα χειριστείτε όλα μόνοι σας; Αρχικά πρέπει να διασφαλίσετε ότι είναι όλοι σύμφωνοι με το όραμά σας, για να μην καταλήξετε να εκνευριστείτε. Προτιμήστε τη διπλωματία από τη δικτατορία!

Ταύρος

Επικρατεί μια κυκλοθυμία όσον αφορά την οικιακή σας καθημερινότητα, αγαπητοί Ταύροι: Από τη μία έχετε τα οικογενειακά καθήκοντα, από την άλλη λαχταράτε να ξεκουραστείτε!

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σας, θέλετε να βάλετε σε ένα δημιουργικό εγχείρημα την προσωπική σας σφραγίδα. Αλλά μια έντονη όψη του με τη Σελήνη, συστήνει να μην αναλάβετε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε.

Επειδή μπορεί να μειωθεί το ενδιαφέρον σας όσο γρήγορα κεντρίστηκε, βρείτε τη χρυσή τομή. Καθοριστικό παράγοντα για την ορθή απόφαση αποτελούν τα οικονομικά σας περιθώρια!

Δίδυμοι

Έχετε χάσει τη μιλιά σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Γι’ αυτό ευθύνεται μια δύστροπη γωνία της συναισθηματικής Σελήνης στον επικοινωνιακό τομέα σας, με τον παρορμητικό Ουρανό. Για να μην χάσετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων, καλύτερα να μείνετε στο ρόλο του ακροατή. Ακούστε τη διαίσθησή σας, συλλέξτε όσες πληροφορίες χρειάζεστε. Όταν θα έχετε σχηματίσει ξεκάθαρη άποψη, θα ενθουσιάσετε τους πάντες με τις θέσεις σας!

Καρκίνος

Κάποια σύγκρουση βαραίνει την καρδιά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Κάντε μια ανάπαυλα, τώρα που η Σελήνη στον τομέα σας της σταθερότητας συγκρούεται με τον απρόβλεπτο Ουρανό. Ακόμα κι αν η άλλη πλευρά δεν φάνηκε συνεπής σε ένα θέμα, η απόσταση θα ξεκαθαρίσει την οπτική σας. Προτιμήστε να φροντίσετε λίγο τον εαυτό σας, να διαλογιστείτε, να χαλαρώσετε. Παραμένοντας ακέραιοι θα καθαρίσει η σκέψη σας, για να βρείτε τη λύση που επιθυμείτε.

Λέων

Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αγαπητοί Λέοντες! Πρέπει να καταβάλετε τον κόπο που χρειάζεται για να διεκπεραιώσετε μια υποχρέωσή σας. Μην αφήσετε τίποτα στην τύχη, καθώς ο επαναστάτης Ουρανός στα επαγγελματικά σας συγκρούεται με τη Σελήνη στο ζώδιό σας. Έχετε τα φόντα να πετύχετε, αν το αποφασίσετε και προσθέσετε την προσωπική σας πινελιά. Θα σας ωφελήσει αν δει το εγχείρημά σας ένα ουδέτερο άτομο, πριν το παραδώσετε!

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, υπάρχουν προβλήματα στον «παράδεισό» σας! Δείτε τα μαύρα σύννεφα που σωρεύονται, ακόμα κι αν η Σελήνη στον ονειροπόλο 12ο Οίκο σας τα συγκαλύπτει… Η άρνηση θα διογκώσει τα προβλήματα και θα δημιουργήσει περισσότερο χάος καθ’ οδόν. Δεν χρειάζονται αντιπαραθέσεις, όπως συστήνει ο ανατρεπτικός Ουρανός. Δείξτε ότι μπορείτε να κατανοήσετε τη θέση των άλλων και θα δείτε ότι οι εξελίξεις θα σας ανακουφίσουν!

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, θέλετε να προστρέξετε για να «σώσετε» κάποιον! Η Σελήνη στον γενναιόδωρο διασχίζει την κοινοτική πτυχή σας… Αλλά μια γωνία έντασης με τον Ουρανό, συστήνει να προσέξετε τις αλληλεξαρτήσεις. Αντί να είστε οι προστάτες των πάντων, σκεφτείτε κατά πόσο το εν λόγω άτομο μπορεί να ανταπεξέλθει και μόνο του. Θέστε πιο υγιή όρια στην προσφορά μιας χείρας βοήθειας, ενδυναμώστε τους άλλους ώστε να είναι πιο αυτάρκεις. Έτσι θα εξασφαλίσετε χρόνο και για δικά σας εγχειρήματα που έχετε παραμελήσει τελευταία!

Σκορπιός

Ξεκαθαρίστε τις σχέσεις σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια γωνιά έντασης ανάμεσα στον Ουρανό και την ευαίσθητη Σελήνη, ίσως σας βρει σε σύγκρουση με ένα φιλικό άτομο. Αλλά αξίζει να προσπαθείτε πάντα εσείς να βρείτε λύσεις, με κάθε κόστος; Καιρός να αποφασίσετε αν θα κάνετε πάλι πίσω ή θα βγάλετε πλέον από τη ζωή σας το εν λόγω άτομο. Μια απόσταση θα σας βοηθήσει να δείτε με περισσότερη διαύγεια την όλη κατάσταση!

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είστε έτοιμοι να κάνετε άλματα χωρίς να κοιτάξετε – πάλι; Με τη Σελήνη στον Λέοντα και τον 9ο Οίκο σας των ρίσκων, η παρόρμησή σας είναι οξυμένη. Αλλά δεν βοηθά η παρουσία του αυθόρμητου Ουρανού στο σκηνικό! Δεν πρέπει ο αυθορμητισμός σας να υπερισχύει, σε σημείο να νιώθετε ότι δεν έχετε άλλη επιλογή. Πριν υπονομεύσετε τον εαυτό σας, κάντε παύση και σκεφτείτε τις συνέπειες. Διατηρήστε τα όριά σας, ακόμα κι αν δεν πάρετε μια διαφορετική διαδρομή!

Αιγόκερως

Είστε έτοιμοι να αποκαλύψετε τις πιο μύχιες επιθυμίες σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Ο αυθόρμητος Ουρανός φωταγωγεί τον εκφραστικό 5ο Οίκο σας και μπορείτε να μοιραστείτε τα ειλικρινά σας συναισθήματα… Αλλά καλό θα ήταν να μην το κάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Με την ευαίσθητη Σελήνη στον 8ο Οίκο σας της εχεμύθειας, προτιμήστε να μην γνωστοποιήσετε τόσο προσωπικές σκέψεις όσο ακόμη τις επεξεργάζεστε!

Υδροχόος

Πόσο καιρό σκοπεύετε να κρατήσετε μια πικρία, αγαπητοί Υδροχόοι; Τώρα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από αυτήν, χάρη στη συνάντηση του αυθόρμητου Ουρανού που σας κυβερνά με τη συναισθηματική Σελήνη. Ακόμα κι αν δεν τείνετε κλάδο ελαίας, ζητήστε μια συνάντηση για έναν ειρηνευτικό διάλογο. Μην εστιάσετε στα λάθη μόνο του άλλου ατόμου, να είστε έτοιμοι να πάρετε την ευθύνη και για τα δικά σας. Αν το έχετε ξεχάσει, χρειάζονται δύο για να παραμείνει ισορροπημένη μια σχέση.

Ιχθύες

Τιμήστε το σώμα και την ψυχή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Δεν πρέπει να ξεπερνάτε τα όριά σας χωρίς να υπολογίζετε το κόστος, όπως τονίζει μια γωνία ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ουρανό. Με τον τομέα της ευημερίας σας φορτισμένο, δεν ωφελεί το σκεπτικό «όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο»: Έτσι γίνεστε ο χειρότερος εχθρός του εαυτού σας. Για να αποφύγετε ανεπιθύμητες συνέπειες, αποφύγετε τις υπερβολές σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο!

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram