Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (2/7)

Δημοσιεύθηκε 1 Ιουλίου, 2020

Κριός
Η έμπνευση σήμερα μπορεί να έρθει από παντού, ειδικά όσον αφορά καινούργια πράγματα που ετοιμάζεις.

Ταύρος
Ανασφάλεια και απόπειρα συναισθηματικών χειρισμών πηγαίνουν χέρι-χέρι. Προσπάθησε να είσαι ακέραιος επειδή διαφορετικά πηγαίνεις για μαλλί κ.τ.λ. κ.τ.λ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Θα κάνεις σίγουρα σωστότερες επιλογές αν δεν αντιμετωπίζεις τους άλλους μόνο ως προς το τι έχουν να σου δώσουν και πόσο να σε διασκεδάσουν.

Καρκίνος
Ούτε με το φαγητό λύνονται όλα, ούτε με μια διαρκή πολυασχολία για να αποφεύγεις να ασχοληθείς με τα ουσιαστικά. Να 'σαι πιο επιλεκτικός.

Λέων
Δεν είναι για σοβαρές διαδικασίες η μέρα, είναι όμως εξαιρετική για ό,τι θέλει φαντασία και τολμηρές ιδέες. Απόφυγε κουτσομπολιά και χειρισμούς.

Παρθένος
Αν αισθάνεσαι ανικανοποίητος μέσα σου ή στο σπίτι σου ενδεχομένως αυτά που κυνηγάς να είναι απλά πρόχειρες λύσεις.

Ζυγός
Συνήθως ξέρεις πού να τραβήξεις τη γραμμή στις κουβέντες σου, όμως σήμερα είναι σαν να τσιγκλίζεις τους πάντες. Εσύ παράμεινε ήρεμος όμως.

Σκορπιός
Υπάρχει απληστία συναισθηματικά, σεξουαλικά και χρηματικά. Καλό είναι να μην θίξεις ανθρώπους και δημιουργήσεις φασαρία για χάρη τους.

Τοξότης
Είσαι επιρρεπής σε παρορμητικότατες κινήσεις κι αποφάσεις. Όπου εμπλέκονται κι άλλοι κάνε την χάρη στον εαυτό σου να γνωρίζεις τι κάνεις.

Αιγόκερως
Γενικώς καλύτερα να κινείσαι ανοιχτά γιατί πας να αποφύγεις κάτι άκυρο που φοβάσαι και καταλήγεις να κάνεις χειρισμούς με τους οποίους σου πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι.

Υδροχόος
Τάσεις φυγής στη νιοστή, είτε το λένε διακοπές, είτε το λένε κάνω σχέδια για μετά ενώ δεν ξέρω τι μου γίνεται τώρα, είτε γράφω τη δουλειά και κάνω ντόλτσε βίτα.

Ιχθύες
Πριν δώσεις ένα κάρο χρήματα ή κάνεις μια γερή συναισθηματική επένδυση, τσέκαρε ότι το αντικείμενο έχει όντως επαφή με το ποιος είσαι και από πού έρχεσαι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram