Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (15/7)

Δημοσιεύθηκε 14 Ιουλίου, 2020

Κριός
Λίγο παραπάνω τον νου σου στο φαγητό και στην «καλοπέραση», μη φτάσει στο σημείο να σου δημιουργήσει πρόβλημα σε κάποιες βασικές υποχρεώσεις.

Ταύρος
Αν το παίξεις ασφαλώς και στα γνωστά μπορείς να είσαι ήσυχος ότι και τα «γνωστά», είτε πρόκειται για άτομα, παρέες ή άλλα ζητήματα θα μείνουν στα ίδια, καλά ή άσχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Καλό είναι να μην αναβάλλεις αυτά που πρέπει αλλά δεν θέλεις να ασχοληθείς. Περισσότερες πιθανότητες να το κάνεις αν είσαι σωματικά ξεκούραστος.

Καρκίνος
Έχε στον νου σου πιο χαλαρά και ρεαλιστικά πράγματα, είτε για τη δουλειά είτε για ελεύθερο χρόνο, επειδή οι συμπαίκτες σου πάνε σχεδόν μόνο με σπρώξιμο.

Λέων
Δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να το παίζεις εκ του ασφαλούς στη δουλειά, ειδικά αν ελάχιστα εκτιμάς τη ρουτίνα σου.

Παρθένος
Κινείσαι μάλλον στο άνετο και το εύκολο ακόμη και στην προσπάθειά σου για κάτι καινούργιο, ειδικά στην διαπροσωπικές σου σχέσεις, και το αποτέλεσμα είναι ανάλογο.

Ζυγός
Δεν ξέρω πόσο καλή ιδέα είναι η επιμονή σε συναισθηματικά και οικονομικά μοντελάκια που δεν σου παρέχουν στήριξη ή ασφάλεια.

Σκορπιός
Πρόσεξε μήπως αποφεύγοντας τη σωστή επικοινωνία διατηρείς συμφωνίες και σχέσεις που ουσιαστικά είναι σε βάρος σου.

Τοξότης
Έστω και με ρυθμούς σαλιγκαριού προσπάθησε να κάνεις τα απαραίτητα σήμερα, ειδικά όπου ανακατεύονται χρήμα και λογαριασμοί.

Αιγόκερως
Έχεις επιλογές για διασκέδαση, δημιουργικά και στον έρωτα, κρίμα είναι να κολλάς σε αυτό που έχεις ήδη δοκιμάσει απλά και μόνο επειδή το ξέρεις.

Υδροχόος
Αναβάλλονται τα θέματα με το σπίτι και την οικογένεια, αλλά δεν είναι να πεις ότι αισθάνεσαι και καλά που τα βάζεις στην άκρη.

Ιχθύς
Κοίτα λιγάκι να μην κάνεις κύκλους επικοινωνιακά και στις συναντήσεις σου γιατί βασικά σου κλέβουν από δραστηριότητες και σχέδια.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram