Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (18/9)

Δημοσιεύθηκε 17 Σεπτεμβρίου, 2020

Κριός
Δυσκολούτσικες οι αποφάσεις στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και προσωπικές, γι’ αυτό προτίμησε όσο μπορείς τις συνδυαστικές, συμβιβαστικές λύσεις.

Ταύρος
Δέκα χέρια και δέκα κεφάλια να βγάλεις, πάλι κάτι θα μείνει απ’ έξω αν προτιμήσεις να τα φορτωθείς όλα μόνος σου, αντί να συνεννοηθείς και μ' άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Δώσε σημασία κυρίως στη σύμπνοια και την ομόνοια στις προσωπικές σου σχέσεις και τα δημιουργικά σου πρότζεκτ κι όχι τόσο σε κάποιον δυνητικό στόχο.

Καρκίνος
Δύσκολο πράγμα να κρατηθούν οι ισορροπίες στο σπίτι, ειδικά όταν έχεις την εντύπωση ότι οι άλλοι σε κρατάνε πίσω ή σε σπρώχνουν μπροστά.

Λέων
Καμιά φορά κι η υπερβολική ευγένεια αφήνει πολλά ανείπωτα που μετά σου σκάνε στα μούτρα. Μέτρα προσεκτικότερα τι πρέπει και τι δεν πρέπει να ειπωθεί.

Παρθένος
Δεν είναι καθόλου αυτονόητο πως οι ανετότερες, ικανοποιητικότερες και εν γένει πλέον αξιόλογες επιλογές για σένα, εγγυώνται τη σύμπραξη του άλλου.

Ζυγός
Ένα φτιάχνεις, δέκα ξηλώνονται, κυριολεκτικά. Μάλλον χρειάζεται να προσπαθήσεις ν’ ασχοληθείς και με τα δέκα ταυτόχρονα ή τουλάχιστον με όσα έχουν σημασία.

Σκορπιός
Πριν κλείσεις κανάλια επικοινωνίας ή κάψεις γέφυρες, βεβαιώσου ότι δεν χρειάζονται απλώς έναν πιο συναινετικό τρόπο.

Τοξότης
Και τις καλύτερες επιλογές να κάνεις σε δραστηριότητες, άτομα, σχέδια, πάλι θα αντιμετωπίζεις θέμα αν δεν έχεις τις βάσεις να τα στηρίξεις.

Αιγόκερως
Μεγάλη ανοησία τα ψέματα για να δικαιολογήσεις ή να στηρίξεις αποφάσεις σου, ειδικά όταν γίνεται να βρεις μέσες λύσεις που δεν χρειάζονται ψέματα.

Υδροχόος
Με απότομα βήματα μπροστά ούτε οικονομικά, ούτε συναισθηματικά ασφαλής θα αισθάνεσαι. Είναι προτιμότερο να κάνεις πιο ομαλό πέρασμα.

Ιχθύες
Θεωρώντας ότι είσαι ή νικητής ή χαμένος στις σχέσεις σου, οικονομικές και συναισθηματικές, δεν βοηθάς τον εαυτό σου. Καλά είναι όταν κερδίζουν όλοι.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram