Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (25/8)

Δημοσιεύθηκε 24 Αυγούστου, 2020

Κριός
Καθώς επανέρχεσαι σιγά σιγά στην καθημερινότητα, εστιάσουν πρωτίστως στα πρακτικά γιατί από αυτά εξαρτώνται κι αυτά που σ' αρέσουν και θέλεις.

Ταύρος
Μην είσαι ο «τραβάτε με κι ας κλαίω» και κράτησε τις καλές κουβέντες, προτάσεις, ιδέες ακόμη κι αν φαίνεται ότι δεν βοηθάνε σε όσα σε αγχώνουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Ασχολήσου με αυτά που λέγονται στο σπίτι και το γραφείο, πες κι εσύ αυτά που θέλεις και μην βιάζεσαι υπερβολικά να τα παρακάμψεις για χάρη φίλων, χόμπι κτλ.

Καρκίνος
Προσπάθησε να βάλεις σε μία σειρά το πρόγραμμα σου, ποιον θα δεις, τι θα πεις και φρόντισε να είσαι ευέλικτος και πρακτικός όχι απόλυτος και κολλημένος.

Λέων
Προσπάθησε να βάλεις σε σειρά το πορτοφόλι σου, έστω θεωρητικά, πριν πάρεις τους δρόμους ή κάνεις κινήσεις ωραίες που όμως επιβαρύνουν δυσανάλογα.

Παρθένος
Καλό είναι να έχεις επίγνωση του τι λες, πως το λες και σε ποιόν. Επιπλέον, προσπάθησε να μην καπακώσεις τελείως την δημιουργικότητα χάριν του κέρδους.

Ζυγός
Δεν έχεις όλα τα δεδομένα για πολλά θέματα, ούτε ιδιαίτερο έλεγχο, όμως αυτό δεν αλλάζει αν ξεσπάσεις στον απέναντι. Θέλει προσεκτικές αλλαγές από την βάση.

Σκορπιός
Βρες χρόνο για εξωσχολικές δραστηριότητες κι ανθρώπους. Καμία φορά οι λύσεις έρχονται όταν δεν σκοτώνεσαι να τις βρεις.

Τοξότης
Λάβε υπόψη σου την πιο πρακτική οπτική του συντρόφου ή των συνεργατών σου αντί να δυσανασχετείς. Χρειάζεται, μόνο με το θέλω σου δεν γίνεται δουλειά.

Αιγόκερως
Σκέψου τις ωραίες λύσεις στα πρακτικά σου θέματα, πριν κάνεις κάτι. Ωραίες σημαίνει πως δεν αδικούν τους εμπλεκόμενους και δημιουργούν προοπτικές.

Υδροχόος
Χρησιμοποίησε το χιούμορ για να κουβεντιάσεις και να τακτοποιήσεις τις απαιτητικές κουβέντες και συναντήσεις των οικονομικών κι ερωτικών σου.

Ιχθύες
Προσπάθησε να μην παπαγαλίζεις αυτά που σε μάθανε στο σπίτι σου και να διατηρήσεις την ευελιξία σου απέναντι στον σύντροφο και στους συνεργάτες σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram