Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (18/2)

Δημοσιεύθηκε 18 Φεβρουαρίου, 2021

Κριός
Είναι μια καλή περιοδος για να κάνεις αποτοξίνωση και να φροντίσεις γενικά την υγεία σου. Μην κουράζεις το σώμα σου περισσότερο απ’ όσο αντέχει.

Ταύρος
Το άγχος και η ένταση δεν σε αφήνουν να δεις ξεκάθαρα τα πράγματα στα επαγγελματικά σου και καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με τους ανωτέρους σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Είσαι λίγο «κάπως» σήμερα από ψυχολογία και αρκετά κουρασμένος σωματικά. Δοκίμασε να αλλάξεις παραστάσεις με μια βόλτα στη φύση και να κοιμηθείς λίγο παραπάνω.

Καρκίνος
Κάτι σου φταίει σήμερα και έχεις μια παραπάνω δυσθυμία, ενώ παράλληλα αισθάνεσαι πως κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει.

Λέων
Χρειάζεται να εξετάσεις πολύ προσεκτικά τις λεπτομέρειες που αφορούν μια επαγγελματική πρόταση στην δουλειά. Μην προβείς σε βιαστικές κινήσεις προτού τσεκαρείς ότι όλα είναι ok.

Παρθένος
Οι ιδέες που έχεις στον εργασιακό σου χώρο χρειάζονται φιλτράρισμα, καθώς μπορεί τώρα οι συνθήκες να μην ευνοούν την υλοποίηση τους.

Ζυγός
Αισθάνεσαι αρκετά πιεσμένος, ίσως λόγω ενός θέματος που αφορά τα παιδιά και μπορεί να ξεσπάσεις με υπερβολικό τρόπο απέναντί τους.

Σκορπιός
Θα έχεις την τάση να αντιδράς παρορμητικά με τα άτομα γύρω σου σήμερα, τόσο στην δουλειά όσο και στο σπίτι, κάτι που θα ξενίσει αρκετά το περιβάλλον σου.

Τοξότης
Η πολλή δουλειά δεν τρώει μόνο τον αφέντη, αλλά κατά πως φαίνεται και την ψυχραιμία σου σήμερα.

Αιγόκερως
Χωρίς να το θες, μπορεί μια κουβέντα που θα πεις, να εκληφθεί διαφορετικά απ’ ό,τι περίμενες από το το ταίρι σου, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικρή ένταση μεταξύ σας.

Υδροχόος
Κάποια βλάβη στο σπίτι ή ένα θέμα με ένα ακίνητο μπορεί να δημιουργήσει πολλα νεύρα ή όρεξη για καυγά σήμερα.

Ιχθύες
Χρόνια Πολλα! Σήμερα μπορεί να υπάρξουν πολλές πληροφορίες που θα σε βάλουν σε σκέψεις αλλά και διλήμματα. Πάρε τον χρόνο σου για να διαμορφώσεις καλύτερα την άποψή σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram