Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (4/11)

Δημοσιεύθηκε 3 Νοεμβρίου, 2020

Κριός
Θεώρησε πως ό,τι λες σήμερα θα φτάσει και στους άμεσα ενδιαφερόμενους και εκεί που ενδεχομένως δεν θέλεις να φτάσει. Διάλεξε προσεκτικά τις κουβέντες σου.

Ταύρος
Στο θέμα της χρηματικής διαχείρισης τα πηγαίνεις καλά, απλώς σήμερα ειδικά τα «άσκοπα έξοδα» ενδεχομένως να κόψουν από χρήσιμα σχέδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίδυμοι
Αν και η συγκέντρωση είναι δύσκολη σήμερα, προσπάθησε τουλάχιστον να είσαι εντάξει στις οικονομικές και συναισθηματικές σου συνδιαλλαγές.

Καρκίνος
Φλυαρίες, υποθέσεις και σενάρια τπου είναι μόνο φαντασιώσεις, δυσκολεύουν τη συνεννόηση με τον απέναντι. Μην τους δίνεις τόση σημασία.

Λέων
Να λογαριάζεις με τον ξενοδόχο έστω κι αν είναι ιδιαίτερα στραβός, επειδή διαφορετικά στήνεις τον εαυτό σου για απογοητεύσεις.

Παρθένος
Για λίγο μπορείς να βάλεις στην άκρη την ικανοποίηση ή τη χαρά που αντλείς από οτιδήποτε για να κάνεις περισσότερα πράγματα, μακροπρόθεσμα, όχι.

Ζυγός
Τα ακροβατικά για να αισθανθείς καλύτερα ή να ανανεωθείς έχουν πλάκα, όμως όχι ιδιαίτερη αποτελεσματικότητα εφόσον κουβαλάς το πρόβλημα μαζί σου

Σκορπιός
Να έχεις τον νου σου στα μπερδέματα σε περιουσιακά και οικονομικά που διαχειρίζεσαι με άλλους. Επειδή τα είπατε, δεν σημαίνει πως συνεννοηθήκατε.

Τοξότης
Όση καλή διάθεση και να έχεις, είναι δύσκολο να αντλήσεις από τον απέναντι κάλυψη κι ευχαρίστηση για μεγάλες ανάγκες κι ελλείμματά σου, όσα κι αν πάρεις.

Αιγόκερως
Κλισέ, όμως από έξω προς τα μέσα δεν γίνεται να αλλάξει κάτι. Συνεπώς λίγη σημασία έχει τι κάνεις, αν είναι με την ίδια οπτική, προσδοκίες και στάση.

Υδροχόος
Χρειάζεται και η διασκέδαση και η πλακίτσα, όπως το εννοεί ο καθένας. Απλώς μην την χρησιμοποιείς σαν κάλυψη για το πρόβλημα, δεν αλληλοαποκλείονται.

Ιχθύες
Οι δουλειές στο σπίτι και τα οικογενειακά δρώμενα σε απορροφούν εύκολα, αλλά ελάχιστα σε βοηθούν σε οτιδήποτε πέρα από το να ξοδεύεις τον χρόνο σου.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram