Ζώδια : Προβλέψεις για σήμερα (17/11)

Δημοσιεύθηκε 17 Νοεμβρίου, 2020

Κριός

Το θάρρος και η ορμή σας μπορεί να είναι η κινητήριος σας δύναμη ωστόσο λόγω των συνθηκών θα πρέπει να μετριάσετε τον παρορμητισμό σας και να είστε περισσότερο προσεκτική/ός σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ταύρος

Το μοίρασμα είναι σημαντική ενέργεια σήμερα με κέντρο εσάς, σε όλα τα επίπεδα. Προσφέροντας την βοήθεια σας, βοηθιέστε και εσείς η ίδια/ο ίδιος.

Δίδυμοι

Οι σχέσεις έρχονται στην πρώτη γραμμή σήμερα και χρειάζεται να είστε προσεκτική/ός γιατί μπορεί από αφέλεια ή αμέλεια να δημιουργηθούν διαφωνίες.

Καρκίνος

Η δημιουργικότητά σας είναι στα ύψη σήμερα και παρόλο τις συνθήκες χρειάζεται να βρείτε μια παραγωγική διέξοδο για να την εκφράσετε με κάποιον τρόπο.

Λέων

Η δύναμή σας φαίνεται όχι μόνο στις πράξεις σας αλλά και μόνο με την παρουσία σας. Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση που εκπέμπετε βοηθά τους ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

Παρθένος

Η ανεξαρτησία σας είναι ένα ζήτημα λόγων των εξωτερικών συνθηκών. Καλύτερα να εξετάσετε τα πράγματα από μια διαφορετική σκοπιά σήμερα.

Ζυγός

Η επικοινωνία σήμερα έχει την τιμητική της και μπορείτε άφοβα να εκφράσετε τις σκέψεις σας αρκεί να επιλέξετε τους σωστούς παραλήπτες.

Σκορπιός

Η φυγή από κάτι που δεν σας δίνει την ασφάλεια που θέλετε δεν είναι η λύση σήμερα. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους να συνδέσετε αντίθετες καταστάσεις.

Τοξότης

Μέσω της προσαρμοστικότητας και της ευελιξία σας σήμερα μπορείτε να προχωρήσετε ιδέες οι οποίες συνδέονται κυρίως με την προβολή σας. Εναλλαγές έχει η σημερινή ημέρα.

Αιγόκερως

Η προστασία και η ασφάλεια είναι πολύ σημαντικές έννοιες στην ζωή σας αυτή την περίοδο. Σήμερα μείνετε με τον εαυτό σας και ξεκαθαρίσετε σκέψεις που έχετε στο μυαλό σας.

Υδροχόος

Ευκαιρίες για ξεκαθαρίσματα έχει η σημερινή ημέρα. Μπορεί οι συνθήκες να μην επιτρέπουν να εκφράσετε στο μέγιστο τις κοινωνικές σας ανάγκες αλλά η έννοια της αλληλεγγύης είναι πολύ δυνατή.

Ιχθύες

Παρόλο τις εξωτερικές συνθήκες, η εργασία σας και γενικότερα τα επαγγελματικά σας σήμερα είτε παίρνουν πολύ χρόνο από την ημέρα είτε οι σκέψεις είναι πολλές και χρειάζονται ταξινόμηση.

Copyright © 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram